Life

Ce se întâmplă la Bravo, ai stil în ediția din Ajunul Crăciunului. Se împacă Viviana Sposub și Ruxi?

Bravo, ai stil a pregătit o ediție specială în Ajunul Crăciunului. În show-ul de la Kanal D vor sosi mai mulți copii, iar din platou nu va lipsi nici mult așteptatul Moș Crăciun.
24.12.2021 | 13:35
Ce se intampla la Bravo ai stil in editia din Ajunul Craciunului Se impaca Viviana Sposub si Ruxi
ADVERTISEMENT

Ediția Bravo, ai stil din 24 decembrie ar putea să aducă una din cele mai neașteptate împăcări din acest sezon. Viviana Sposub este pătrunsă de spiritul Crăciunului și face un pas important în relația cu Ruxi, luând-o prin surprindere pe influenceriță.

Concurentele au pregătit și de această dată ținute cu care și-au propus să îi cucerească pe jurați, dar și pe Moș Crăciun.

ADVERTISEMENT

În ediția din Ajunul Crăciunului, telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă pentru prima oară la televizor pe fiul lui Tibi Clenci, cel care în acest sezon l-a înlocuit pe creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Magia sărbătorilor cuprinde platoul Bravo, ai stil

Concurentele s-au gândit să sărbătorească nu doar în platou, ci și în culise. Fetelor le-a venit ideea să își facă niște cadouri, în secret.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cine cui trebuie să îi facă surprize și mai ales ce fel de idei de cadouri au avut concurentele.

De departe, cel mai așteptat moment va fi protagonizat de Viviana Sposub și Ruxi. Cele două sunt în conflict de la începutul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Viviana o complimentează atât de tare pe Opulenta, încât acesteia nu îi vine să creadă. Iubita lui George Burcea spune că și-a dorit ca măcar de Crăciun să lase securea războiului la o parte. Cine știe, poate că relația dintre cele două ar putea să devină din ce în ce mai apropiată!

Viviana: „Îmi place de Ruxi, efectiv”

„Îmi place tot. Îmi place de Ruxi, efectiv”, spune Viviana rugată să comenteze ținuta rivalei sale. Bruneta a glumit apoi spunând că merge să vomite după brad, după ce a mai zis asta când a colindat.

ADVERTISEMENT

Și jurații sunt surprinși de schimbarea de atitudine a Vivianei față de Ruxi, după ce cele două s-au certat aproape în fiecare emisiune. Cea care pare cea mai entuziasmată de această împăcare, cel puțin declarativă, este Raluca Bădulescu.

Competiția Bravo, ai stil continuă să fie difuzată și de sărbători, producătorii filmând câteva ediții speciale. Emisiunea este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30. În gala de sâmbătă, care începe la ora 22:00, concurenta cu cele mai slabe note și cele mai puține voturi din partea telespectatorilor părăsește concursul la finalul ediției.

Până acum, preferata publicului a fost Ruxi, însă clasamentul se poate schimba în orice moment, așa cum s-a întâmplat și în edițiile anterioare.

ADVERTISEMENT