Life

Brigitte, mesaj pentru Florin Pastramă, de pe patul de spital: „Am suferit o intervenție deosebit de grea”

Brigitte a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă. În mediul online, bruneta a dezvăluit că Florin Pastramă nu i-a fost alături în aceste momente grele.
21.06.2022 | 16:38
Brigitte mesaj pentru Florin Pastrama de pe patul de spital Am suferit o interventie deosebit de grea
Brigitte a fost operată. Florin Pastramă nu a susținut-o. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce la începutul lunii iunie anunța că a pus punct mariajului cu Florin Pastramă, bruneta a dat de înțeles că s-ar fi așteptat că cel care i-a fost soț timp de trei ani să-i fie alături în momentele grele. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală și a publicat o imagine de pe patul de spital.

Brigitte, pe patul pe spital. Florin Pastramă nu i-a fost alături

Fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat pe contul său de Instagram o fotografie prin care le-a dezvăluit urmăritorilor săi că a trecut printr-o operație dificilă.

ADVERTISEMENT

Alături de imaginea de pe patul de spital, Brigitte a adăugat și faptul că Florin Pastramă, cel care i-a fost timp de trei ani soț, nu a fost alături de ea. Cu toate acestea, bruneta spune că asupra ei a vegheat Dumnezeu, iar asta îi este de ajuns.

brigitte pastramă operație
Brigitte Sfăt a suferit o intervenție chirurgicală.
Foto: Instagram

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit deosebit de grea, Domnul Iisus m-a vegheat tot timpul. Acum sunt bine”, a scris Brigitte pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a făcut mai multe declarații despre divorțul de Florin Pastramă

Cu toate că atunci când a anunțat divorțul de Florin Pastramă, Brigitte spunea că soțul său nu a înșelat-o, recent, ea a publicat un mesaj care sugerează altceva. 

„Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu**ari și pe preacu**ari”, este textul din Biblie postat de Brigitte.

ADVERTISEMENT

De altfel, Brigitte a recunoscut că în căsnicia sa au existat momente în care partenerul său a fost agresiv și a decis să nu mai accepte un astfel de comportament.

„Au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’. 

ADVERTISEMENT

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru”, a spus Brigitte pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT