Life

Brigitte Pastramă, acuzată de infidelitate în timpul mariajului cu Ilie Năstase: „L-a înșelat cu Ovidiu Torj”

08.09.2020 | 12:42
Brigitte Pastrama acuzata de infidelitate in timpul mariajului cu Ilie Nastase La inselat cu Ovidiu Torj
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă este protagonista unui reality show de la Antena Stars, emisiune care cu fiecare ediție scoate la iveală tot fel de amănunte și intimități din viața frumoasei brunete. Recent, Robert Sfăt și-a acuzat mama de infidelitate, lăsând de înțeles că se întâlnea cu Ovidiu Torj, în timpul căsniciei cu Ilie Năstase.

Fosta concurentă de la „Ferma – Un nou început” a răspuns acuzațiilor aduse de propriul copil, mărturisind că tot ce a făcut a avut legătură cu fiica sa, Sara. Soția afaceristului Florin Pastramă susține că întâlnirile cu cel de-al doilea soț aveau loc doar ca interlopul din Timișoara să vină să-și viziteze fiica.

ADVERTISEMENT

„Mă, auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu la noi acasă? Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie? duplicitară ești tu, femeie! Fii așa, pe cameră!”, se adresează Robert Sfăt mamei sale, Brigitte Pastramă, informează wowbiz.ro.

Brigitte Pastramă, infidelitate în timpul căsniciei cu tenismenul Ilie Năstase

„Când m-am văzut cu Ovidiu? Eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât era… Deci eu niciodată…”, este replica pe care bruneta i-o oferă fiului ei.

ADVERTISEMENT

Întregul schimb de replici din Brigitte și fiul din prima căsnicie, Robert Sfăt, a fost surprins de camerele de înregistrare și au ajuns pe post, în ciuda faptului că băiatul brunetei și-a dorit ca momentul să fie tăiat la montaj. În plus, în discuție intervine și o anume Crenguța, care este de partea vedetei.

Robi:Puteți să tăiați asta!…”

Brigitte: Păi nu e ok. Stai un pic că eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu, eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie și i-am făcut adresă la mine în Dumbrăvița să poată să iasă pe arest domiciliar. Crenguța, tu ești martoră, știi lucrurile astea! Când m-am văzut eu vreodată cu Ovidiu?…”

ADVERTISEMENT

Crenguța: „Era doar pentru a-l ajuta!…”

Brigitte: „I-a băgat numai prostii în cap! Eu i-am plătit avocații la pușcărie, unde m-am văzut eu cu el vreodată? Eu, de fiecare Paște, de fiecare Crăciun, îl aduceam, îl plăteam să vină s-o vadă pe Sara! Îi dădeam jucării de fiecare dată să i le dea Sarei! Vezi ce escroc? Ce i-a băgat în cap lui Robi?”

Robi: „Vezi că omului nu-i place să vorbești urât de el și s-ar putea să deschidă gura!… Și atunci s-ar putea să…”

ADVERTISEMENT

Brigitte: „S-o deschidă!… Păi nu e adevărat. Dumnezeu din ceruri știe că nu… doar l-am ajutat pentru Sara, care (…). Ăsta e Ovidiu, un nesimțit… Un escroc care m-a mâncat de bani. 10 ani, cât am fost cu Ilie m-a mâncat de bani”.

Brigitte Pastramă neagă orice fel de legătură cu fostul soț, Ovidiu Torj

În urma discuției Robert Sfăt mărturisește că mama sa și tatăl surorii sale au o legătură foarte dubioasă. Totodată, băiatul susține că Brigitte Pastramă are foarte multe secrete și că nu este sinceră 100%. Cu toate acestea, bruneta neagă orice fel de legătură cu fostul soț și spune că doar l-a ajutat.

Fosta concurentă de la Pro TV a povestit în fața camerelor că i-a plătit avionul să vină să-și vadă fiica și chiar a cumpărat cadouri pe care ulterior acesta le-a dăruit Sarei ca și cum ar fi din partea sa. Soția afaceristului Florin Pastramă crede că tărie că Ovidiu Torj doar „asmute” copiii împotriva ei.

ADVERTISEMENT