Life

Brigitte Pastramă, de nerecunoscut. Cum arată vedeta fără acid în buze și fără gene false: ”Ești mai frumoasă”

Brigitte Pastramă a luat o decizie majoră. Vedeta a renunțat la acidul hialuronic din buze, dar și la genele false. Cum arată acum?
01.08.2023 | 13:00
Brigitte Pastrama de nerecunoscut Cum arata vedeta fara acid in buze si fara gene false Esti mai frumoasa
Cum arată Brigitte Pastramă fără acid în buze și fără gene false. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă are o comunitate generoasă pe contul ei de Instagram. Acolo, vedeta povestește mai tot ceea ce i se întâmplă. De asemenea, aceasta nu ratează ocazia de a cere păreri din partea altor persoane.

Cum arată Brigitte Pastramă fără acid în buze și fără gene false

Tot de pe Instagram, fanii ei au aflat că Brigitte Pastramă și-a achiziționat și o casă în Dubai care urmează să fie finalizată în curând. De asemenea, vedeta promovează și afacerile sale și nu numai. 

ADVERTISEMENT

De această dată însă, vedeta, care de altfel era o fană a operațiilor estetice, a decis să renunțe la tot. Și-a pus implanturi mamare, și-a mărit fesele, buzele și de asemenea, a avut mai multe intervenții.

Iată însă că acum, Brigitte Pastramă pare că preferă naturalețea. Vedeta a renunțat la genele false, dar și la acidul hialuronic din buze. Ea a publicat mai multe imagini din timpul intervenției, dar și după.

ADVERTISEMENT

Și se pare că inclusiv vedeta e încântată de rezultat. Brigitte Pastramă spune că are mai mult succes așa și că se simte bine. Totodată, ea le-a cerut și un sfat internauților.

„La trei ore dupa fire’. De cand mi am scos extensiile, genele si acidul din buze parca am mai mult succes! Gresesc?”, a scris fostul model în descrierea unor imagini surprinse la un eveniment din Dubai.

ADVERTISEMENT
Cum arată Brigitte Pastramă fără acid în buze și fără gene false. Sursă foto: Instagram
Cum arată Brigitte Pastramă fără acid în buze și fără gene false. Sursă foto: Instagram

De ce și-a făcut vedeta atât de multe intervenții estetice

Și comentariile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care i-au făcut complimente. Se pare că fanii vedetei o preferă pe Brigitte Pastramă cât se poate de naturală.  „Așa ești mai frumoasa! Tu in realitate ești mult mai frumi decât pe sticla! Ești adorabila oricum și faci reating oriunde apari!’ / „Ești superbă, draga mea și arăți senzațional’ / „Arăți mai tânără wow wow‘, sunt doar câteva din reacțiile urmăritorilor ei de pe Instagram.

Amintim că la un moment dat vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a apelat la medicul estetician. Se pare că totul a pornit de la fostul ei soț. Mai apoi, restul intervențiilor au urmat ”pentru bărbații” din viața ei.

ADVERTISEMENT

Au fost și momente riscante, iar vedeta a fost la un pas de moarte. Chiar și așa, se pare că acum aceasta este decisă să ofere o șansă în plus naturaleții. „Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea.

Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea?  Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor”, povestea Brigitte, la „Xtra Night Show’, anul trecut.

ADVERTISEMENT