Life

Brigitte Pastramă, adevărul despre show-ul de la Antena Stars. De ce a fost scos din grilă

Brigitte Pastramă a decis să vorbească deschis despre reality show-ul de la Antena Stars, unde era protagonistă alături de soțul ei, omul de afaceri Florin Pastramă.
05.01.2022 | 12:14
Brigitte Pastrama adevarul despre showul de la Antena Stars De ce a fost scos din grila
Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre emisiunea de la Antena Stars. De ce nu mai apare pe sticlă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus adevărul despre emisiunea produsă de postul de televiziune Antena Stars, după ce în ultimele zile s-a zvonit că a fost scoasă din grijă.

Audiența mică ar fi fost motivul pentru care reality show-ul a fost eliminat de pe sticlă, însă fosta concurentă de la Ferma spune cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă susține că s-a încheiat perioada contractuală cu Antena Stars, care era numai pe un an de zile. În plus, vedeta a fost cea care nu a mai vrut să continue.

Brigitte Pastramă, dezvăluiri despre emisiunea de la Antena Stars. De ce nu mai apare pe sticlă

Frumoasa brunetă a mai precizat că în ultima vreme a declarat de multe ori că nu dorește să prelungească contractul cu Antena Stars pentru că are alte proiecte și afaceri.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, soția lui Florin Pastramă a specificat că toate clauzele au fost duse la bun sfârșit și nu se pune problema ca postul să renunțe la show din cauza audienței slabe.

„Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim.

ADVERTISEMENT

Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020, iar, pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg.

Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract.

ADVERTISEMENT

Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate, dar noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm. Nu am fost scoși din grilă”, a dezvăluit Brigitte Pastramă pentru cancan.ro.

Brigitte Pastramă, stresată cu show-ul de la Antena Stars

Mai mult decât atât, Brigitte Pastramă a mai spus că oboseala și-a spus cuvântul în cele din urmă. De asemenea, emisiunea implica toată familia și afacerile sale, lucru care a cam incomodat-o în ultimul an.

Problemele pe care Florin Pastramă le are din punct de vedere material sunt un alt motiv pentru care bruneta nu a mai dorit să prelungească contractul cu Antena Stars.

Se pare că sumele primite de afacerist ajungeau la un birou de executori judecătorești și în felul acesta lor le rămâneau foarte puțini bani.

ADVERTISEMENT