Life

Brigitte Pastramă și Raluca Podea, proces pe bani mulți, la Tribunal! Ce au decis judecătorii

Brigitte Pastramă și Raluca Podea s-au întâlnit la Tribunal într-un proces de daune morale după ce modelul a acuzat-o pe vedeta femeie de afaceri că i-a stricat imaginea.
08.10.2022 | 11:04
Brigitte Pastrama si Raluca Podea proces pe bani multi la Tribunal Ce au decis judecatorii
Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit, motiv pentur care Raluca Podea și femeia de afaceri să se dea, reciproc, în judecată / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Podea și Brigitte sunt, probabil, exemplul perfect de rivalitate pornită din cauza unui bărbat: Florin Pastramă. Prima a fost logodită cu el, Florin Pastramă însă nu i-a fost fidel, s-a amorezat de Brigitte la show-ul Ferma, s-au căsătorit și scandalul pornit a fost unul uriaș.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea, proces pe bani mulți

Brigitte și Florin Pastramă s-au întâlnit în cadrul show-ului Ferma de la Pro Tv. Pe atunci, bărbatul, logodit cu modelul Raluca Podea, părea să fi uitat de promisiunile de fidelitate pe care i le-a făcut domnișoarei cu care se iubea. Și, fără să stea pe gânduri a ”sărit în barca” femeii de afaceri, logodită și ea la acea vreme cu un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

Relația lor, care a făcut deliciul show-ului TV, s-a dovedit însă una mai serioasă decât s-ar fi așteptat oamenii la acea vreme, iar după ce s-au întors de la Ferma s-au căsătorit. Doar că, până atunci, Raluca Podea, rănită în orgoliu de comportamentul celui care i-a fost logodnic, i-a ironizat pe cei doi.

Întoarsă de la Ferma, Brigitte Pastramă nu i-a rămas datoare nicio secundă și, public, i-a dat câteva replici. Iar printre replici, actuala soție a lui Florin Pastramă a sugerat că Raluca Podea ar fi o domnișoară de moralitate îndoielnică și că ar fi… femeie ușoară.

ADVERTISEMENT

Modelul nu a stat prea mult pe gânduri și a acționat-o în judecată pe actuala soție a fostului ei logodnic. Cerea daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că i-ar fi fost afectată imaginea.

Doar că, așa cum Brigitte a anunțat, în exclusivitate pentru FANATIK, și ea a dat-o în judecată pe Raluca Podea după ce a depus o cerere reconvențională. În care arăta că și ea este îndreptățită la daune morale pentru că ar fi fost ironizată, public, de model. La fel ca și Raluca Podea, Brigitte cerea tot 100.000 de euro drept despăgubiri.

ADVERTISEMENT

Magistrații i-au dat dreptate Ralucăi Podea! Dar și lui Brigitte

După mai multe înfățișări în fașa magistraților de la Tribunalul București, procesul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă a ajuns la final. Cel puțin pe fond, în prima instanță. Iar judecătorii au decis că Raluca Podea, din postura de reclamant, este îndreptățită la daune morale în fața rivalei sale, Brigitte, motiv pentru care au și emis o sentință în acest sens.

”Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta (Brigitte Pastramă, n. red.) la plata către reclamantă (Raluca Podea, n. red.) a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea reconvenţională.

ADVERTISEMENT
proces brigitte raluca
Judecătorii au dat o primă sentință în proceusl dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă / Foto: captura portal.just.ro

Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 07.10.2022”, se arată în minuta instanței.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea s-au judecat degeaba

Procesul dintre cele două vedete s-a soluționat, în prima instanță, cu o sentință în care amândouă trebuie să plătească celeilalte câte 10.000 de lei drept daune morale. Adică, în principiu, amândouă aveau dreptate să se simtă jignite, dar, totodată, amândouă au greșit una față de cealaltă.

Din acest motiv, judecătorii au decis să ofere aceeași sumă drept despăgubiri ca daune morale, cele două fiind, cum s-ar spune, ”pe zero” una față de cealaltă. E adevărat, amândouă sunt, probabil, nemulțumite de decizia instanței, așa că nu ar fi de mirare să le vedem, din nou, în fața judecătorilor, la apel.

În altă ordine de idei, procesul cu Raluca Podea este doar unul dintre cele pe care le are familia Pastramă în aceste momente, cei doi având probleme mai mari. Și, după ce au depășit, cu greu, momentul divorțului, atunci când Brigitte îl acuza pe Florin Pastramă că ar fi fost violent cu ea, cei doi par să fie deciși să meargă, umăr la umăr, în continuare.

ADVERTISEMENT