Life

Brigitte și Florin Pastramă sunt pe cale să dea lovitura! Ar putea deveni protagoniștii reality show-ului refuzat de Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

20.07.2020 | 15:53
Brigitte si Florin Pastrama sunt pe cale sa dea lovitura Ar putea deveni protagonistii reality showului refuzat de Bianca Dragusanu si Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește! Așa am putea descrie în câteva cuvinte mutările cu care Antena Stars și-a propus să cucerească audiențele în toamnă. Deși păreau dispuși să-și spună povestea de dragoste (cu tot cu năbădăile ei), Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au răzgândit în ultimul moment și au spus „pas” acestei oferte.

Decizia celor doi i-a luat prin surprindere nu doar pe producători, ci și pe fani, în condițiile în care toate detaliile erau deja puse la punct. În plus, afaceristul din Mediaș ar fi închiriat o locuință de lux la Londra, unde urma să fie însoțit de echipa de filmare.

ADVERTISEMENT

Imediat, însă, mai marii postului din trustul Intact s-au reorientat rapid către un alt cuplu extrem de mediatizat și controversat în același timp, care și-ar fi dat deja acordul să se implice în proiectul postului din trustul Intact, chiar dacă până nu demult se aflau „în curtea” rivalilor de la Pro. De altfel, negocierile ar fi decurs atât de bine, încât Brigitte și Florin Pastramă așteaptă deja difuzarea primelor episoade.

Brigitte și Florin Pastramă se întorc pe micul ecran. Își vor spune povestea într-un reality-show

Potrivit unor surse citate de viva.ro, reality show-ul ar urma să-și facă debutul odată cu ziua de naștere a fiicei lui Brigitte, printr-o petrecere de pomină prin care bruneta vrea să împuște doi iepuri dintr-o lovitură: să-i pregătească Sarei o aniversare de neuitat și să își facă apariția cu fast pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Vestea vine la scurt timp după apariția imaginilor care au scandalizat întreaga lume a showbiz-ului românesc și au stârnit un val de critici în mediul online.

Asta pentru că o cameră de supraveghere l-a surprins pe Florin Pastramă în timp ce-i aplica o corecție zdravănă soției chiar în shaormeria pe care cei doi o dețin în cartierul Fundeni din Capitală.

ADVERTISEMENT

Brigitte a sărit în apărarea lui Pastramă, deși toată lumea a văzut imaginile

Chiar dacă gesturile violente ale partenerului de viață au ajuns pe primele pagini ale ziarelor de scandal și au fost văzute de o țară întreagă, Brigitte nu recunoaște nici în ruptul capului că are o căsnicie nefericită.

Ba chiar îi ia apărarea omului de afaceri și susține că scenele respective sunt dintr-o ceartă mai veche a celor doi. „Sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni.

ADVERTISEMENT

A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT