Life

Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oară. Fiica sa cea mare, Rumer, a născut o fetiță

Bruce Willis este bunicul unei fetițe. Fata sa cea mai mare și a primei soții, Demi Moore, Rumer Willis, a născut de curând.
27.04.2023 | 00:21
Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oara Fiica sa cea mare Rumer a nascut o fetita
Bruce Willis este bunicul unei fetițe. Fata sa cea mai mare și a primei soții, Demi Moore, Rumer, a născut de curând. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebrul actor din Die Hard, diagnosticat cu demență frontotemporală, a devenit bunic pentru prima oară. Fiica sa cea mare a născut o fetiță luna aceasta. A publicat deja și o fotografie cu chipul bebelușului.

Bruce Willis este bunicul unei fetițe. Fata sa cea mai mare și a primei soții, Demi Moore, Rumer, a născut de curând

Bruce Willis este bunicul unei fetițe. Fata sa cea mai mare și a primei soții, Demi Moore, pe numele său Rumer, a născut de curând. Evenimentul fericit nu s-a produs la spital, ci chiar în locuința actriței și a partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

„Ești magie pură. Născută acasă, marți, 18 aprilie. Ești mai mult decât tot ce am visat vreodată”, a scris fiica cea mare a actorului pe pagina personală de Instagram, unde a distribuit și prima imagine.

Rumer Willis le-a dezvăluit fanilor din social media că micuța urmează să fie botezată cu numele Loutte Isley Thomas Willis. Actrița în vârstă de 34 de ani este căsătorită cu muzicianul Derek Richard Thomas (29 de ani).

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor are trei fete din primul mariaj, cel cu Demi Moore. De asemenea, Bruce Willis, care s-a retras din viața publică, mai are două fetițe alături de actuala soție, Emma Heming. Ele se numesc Evelyn și Mabel.

Fiica lui Bruce Willis, fericită de când e mamă

Rumer, fiica cea mare a lui Bruce Willis, este foarte fericită de când este mamă. Potrivit presei internaționale, actrița de 34 de ani formează un cuplu de ceva vreme cu Derek Richard Thomas, fără să se știe de când sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Cei doi pozează într-un cuplu solid. Oficializarea legăturii amoroase a fost făcută prin intermediul unei postări în mediul virtual, unde au distribuit mai multe imagini cu un peisaj de iarnă, într-o pădure. Ei au apărut îmbrățișându-se.

Ulterior, actrița a făcut o aluzie la adresa partenerului de viață pe care l-a numit unul dintre „cei mai talentați cântăreți și compozitori pe care i-am auzit vreodată”. La o lună de la anunțul legăturii de dragoste venea și vestea despre sarcină.

ADVERTISEMENT

„Părinții mei sunt atât de încântați. Surorile mele sunt atât de încântate și este atât de distractiv să aduc primul nepot din familia noastră, mai ales că suntem un grup atât de mare în acest moment”, spunea Rumer Willis la momentul respectiv, scrie CBS News.

ADVERTISEMENT