Life

Bruce Willis, bucurie uriașă de când a aflat că are demență: ”Fața i se luminează”

Bruce Willis, fericire imensă de când a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie. Cum se schimbă actorul.
02.02.2024 | 23:01
Bruce Willis bucurie uriasa de cand a aflat ca are dementa Fata i se lumineaza
Bruce Willis, fericire imensă de când a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie. Cum se schimbă actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bruce Willis, bucurie uriașă de când a aflat că are demență. Fiica sa, Rumer, susține că fața i se luminează atunci când se întâmplă un anumit lucru. Ce dezvăluiri a mai făcut tânăra despre celebrul său tată.

Bruce Willis, fericire imensă de când a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie. Cum se schimbă actorul

Bruce Willis simte o fericire imensă pentru prima oară după foarte multă vreme de când a fost diagnosticat cu demență frontotemporală și afazie. Cum se schimbă actorul în sânul familiei sale numeroase.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele 5 fete ale sale, Rumer, a mărturisit că bucuria sa în aceste clipe constă în timpul pe care îl petrece cu unica sa nepoată. Micuța Louetta Isley Thomas Willis a venit pe lume în 2023 și deja a împlinit 9 luni.

„Fața i se luminează atunci când o vede pe Louetta. Tatălui meu îi spunem Papu sau Grand-Daddio, ceea ce îmi place tare mult, pentru că în copilărie îi spuneam Daddio”, a spus fiica actorului pentru New York Post.

ADVERTISEMENT

Rumer Willis a mai dezvăluit că mamei sale i se spune Yaya de când a venit pe lume fiica sa și implicit a devenit bunică. Actrița de 35 de ani a mai spus că micuța seamănă foarte mult cu Bruce Willis, mai ales atunci când se enervează sau se încruntă.

„Când Lou devine exigentă și severă, arată exact ca tatăl meu. Iubesc asta, dar este mini copia mea. E o nebunie. Oamenii se uită la ea și îmi spun: «Doamne, chiar e copilul tău»”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Bruce Willis, fiica sa Rumer și nepoata
Bruce Willis, alături de fiica sa Rumer și nepoată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Numele lui Bruce Willis dus mai departe de nepoată

Numele celebrului actor Bruce Willis va fi dus mai departe de nepoată. Ideea i-a aparținut chiar fiicei sale, Rumer, care a mărturisit că a luat în calcul această variantă pentru că în familia sa nu este niciun băiat.

„Numele ei de familie este Willis… Mă tot gândeam în sinea mea: «Oh, e perfect, pentru că amândoi suntem muzicieni. Și, evident, tatăl meu este atât de muzical». Și astfel, numele ei este un fel de amestec de Louis Armstrong, Etta James și Isley Brothers.

ADVERTISEMENT

Am zis: «Uite-l pe Lou Reed, Louis Armstrong». Pentru că atunci când eram copil, artiștii preferați ai tatălui meu erau Louis Armstrong și Etta James. Așa că, este și o parte din motivul pentru care am cam câștigat conversația despre numele de familie.

Pentru că am spus: «Tatăl meu nu are fii, așa că nu avem pe nimeni care să ducă mai departe numele Willis». Iar eu i-am spus [lui Thomas]: «Ai un frate». Așa că trebuie să port numele, îmi place”, a mai spus fiica lui Bruce Willis, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT