Life

După 16 ani de căsnicie, soția lui Bruce Willis a dat vestea: ”Să treci cu bine peste toate lucrurile”

La 16 ani de la nuntă, partenera lui Bruce Willis a oferit informația momentului. Ce a mărturisit Emma Heming fanilor săi.
29.12.2023 | 10:35
Dupa 16 ani de casnicie sotia lui Bruce Willis a dat vestea Sa treci cu bine peste toate lucrurile
La 16 ani de la nuntă, partenera lui Bruce Willis a oferit informația momentului. Ce a mărturisit Emma Heming fanilor săi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După 16 ani de căsnicie, soția lui Bruce Willis a dat vestea. Modelul în vârstă de 45 de ani își dorește ca persoana iubită să treacă cu bine peste toate lucrurile cu care se confruntă de când a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

La 16 ani de la nuntă, partenera lui Bruce Willis a oferit informația momentului. Ce a mărturisit Emma Heming fanilor săi

La 16 ani de la nuntă, partenera lui Bruce Willis a oferit informația momentului. Ce a mărturisit Emma Heming fanilor săi de pe rețelele de socializare. Vedeta și actorul au împreună două fete, Mabel şi Evelyn.

ADVERTISEMENT

Modelul a împărtășit cu internauții două imagini în care apare cu renumitul artist. În una dintre acestea îl sărută pe obraz pe cel alături de care a devenit mamă. Fotografiile sunt însoțite de un mesaj emoționant.

Soția starului a transmis că ultimii ani au fost minunați. „16 ani cu acest bărbat special. Dragostea şi adoraţia mea pentru el nu fac decât să crească”, a scris Emma Heming pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Anterior, partenera lui Bruce Willis a dat de înțeles că sărbătorile și aniversările sunt grele de când actorul suferă de o formă de demenţă numită demenţă frontotemporală sau FTD. Vestea a fost făcută publică în februarie.

De atunci și până acum Emma Heming a vorbit extrem de deschis despre suferința soțului. Din fericire, colacul său de salvare a fost comunitatea care i-a fost alături și i-a transmis numeroase mesaje și încurajări.

ADVERTISEMENT

Bruce Willis și Emma Heming, susținere din partea fanilor

„Este foarte important să poţi avea pe cineva în care poţi avea încredere cu sentimentele tale, în loc să le reţii şi să te străduieşti să treci cu bine peste toate lucrurile, ceea ce am tendinţa de a face. 

Primesc nenumărate mesaje de iubire și sprijin pentru că Bruce este atât de iubit. Asta mă bucură și sunt suficient de norocoasă să fiu alături de el, să simt această cascadă de bunătate. 

ADVERTISEMENT

Mi-aş dori să pot răspunde la toate mesajele pentru că sunt profunde, crude şi poetice, dar vă rog să ştiţi că le apreciez foarte mult. Mă fac să mă simt mai puțin singură. Vă sunt recunoscătoare”, a scris Emma Heming pe Instagram.

ADVERTISEMENT