Life

Bruce Willis trece prin momente dificile. Sylvester Stallone a vorbit despre starea de sănătate a celebrului actor

Bruce Willis și Sylvester Stallone nu au fost doar colegi pe platourile de filmare, ci și prieteni. Drept urmare, actorul este la curent și acum cu viața bunului său prieten.
10.11.2022 | 10:59
Bruce Willis trece prin momente dificile Sylvester Stallone a vorbit despre starea de sanatate a celebrului actor
Sylvester Stallone a vorbit despre starea de sănătate a actorului Bruce Willis. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o boală care constă în tulburări de limbaj, dar și de înțelegere a anumitor cuvinte.

Sylvester Stallone, despre starea de sănătate a prietenului său, Bruce Willis

După cum povestește Sylvester Stallone, care recent a mai dat o șansă mariajului cu Jennifer Flavin,se pare că această boală este extrem de dificilă, iar celebrul actor nu trece prin momente prea bune.

ADVERTISEMENT

Pentru Sylvester Stallone situația este cu atât mai tristă în condițiile în care, spune el, fostul său coleg nu mai poate comunica prea bine.

“Bruce trece prin niște momente foarte, foarte dificile. Asta mă omoară. Este atât de trist“, a povestit actorul într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT

Menționăm că cei doi actori se cunosc de multă vreme. Ei a jucat împreună The Expendables, pe lângă The Expendables 2.

În ceea ce privește starea de sănătate a actorului, familia lui Bruce Willis a anunțat recent că abilitățile cognitive ale acestuia sunt grav afectate.

ADVERTISEMENT

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie

“Pentru suporterii extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive“, dezvăluia soția lui Bruce, Emma Heming Willis.

Aceasta a mai dezvăluit că actorul se va retrage din cariera sa și că are nevoie de liniște, având în vedere toate cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, soția lui Bruce Willis a ținut să le mulțumească tuturor celor care o susțin atât pe ea cât și pe actor, în această perioadă extrem de dificilă.

“Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el.

Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și apreciem foarte mult dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu”, a continuat acesta, potrivit okmagazine.com.

Emma Heming Willis a mai adăugat și că încearcă să își facă timp pentru ea, dar și pentru cei dragi, având în vedere situația în care se află în prezent și în fața căreia nu a fost deloc pregătită.

ADVERTISEMENT
Tags: