Sport

Bruno Fernandes, moment scandalos în Liverpool – Manchester United 7-0. Gestul taxat de o legendă a “diavolilor”: “O rușine absolută!”

Gestul lui Bruno Fernandes în timpul jocului Liverpool - Manchester United 7-0 l-a iritat pe un fost mare jucător al „diavolilor roșii”.
05.03.2023 | 21:56
Bruno Fernandes moment scandalos in Liverpool  Manchester United 70 Gestul taxat de o legenda a diavolilor O rusine absoluta
Bruno Fernandes a fost criticat de o fostă legendă a lui Manchester United. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester United a suferit cea mai drastică înfrângere în duelurile directe cu Liverpool. Echipa antrenată de Erik ten Hag a pierdut incredibil, scor 7-0 pe Anfield, după o repriză secundă foarte slabă. Bruno Fernandes, căpitanul lui Manchester United, a cerut să fie înlocuit, iar gestul l-a enervat pe Gary Neville.

Bruno Fernandes l-a enervat cu gestul din Liverpool – Manchester United 7-0 pe Gary Neville

Deși a arătat o formă excepțională în ultimele luni, Manchester United a clacat contra lui Liverpool pe Anfield și a pierdut usturător, scor 7-0. Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah cu câte o „dublă” și Roberto Firmino l-au învins pe David de Gea.

ADVERTISEMENT

Bruno Fernandes, fotbalistul de la care fanii lui Old Trafford au cele mai mari așteptări, a dezamăgit în repriza secundă, săvârșind mai multe erori și certându-se cu oficialii de pe banca echipei de pe Old Trafford. În minutul 85, Erik ten Hag l-a înlocuit pe Rashford cu Elanga, iar portughezul a izbucnit.

Fotbalistul și-a aruncat mâinile în aer când a văzut că Rashford, ci nu el, va părăsi terenul. A fost suficient pentru a-l provoca pe Gary Neville să aibă un discurs acid la adresa jucătorului în vârstă de 28 de ani. Fosta glorie a „diavolilor roșii” a numit aceste drepturi „rușinoase”.

ADVERTISEMENT

Gary Neville l-a criticat pe Bruno Fernandes după gesturile din Liverpool – Manchester United 7-0

„Bruno Fernandes stă în cercul central cu brațele ridicate și întreabă: ‘De ce nu ies eu?’ Sincer, trebuie să spun că o parte din comportamentul său din a doua jumătate a fost o rușine. A doua repriză a fost o rușine absolută, o dezamăgire.

Dezamăgit de nimeni mai mult decât căpitanul Bruno Fernandes, care cred că a fost jenant uneori în acest joc, dar trebuie să spun că nu este performanța, spiritul sau forma lor obișnuită, iar Manchester United își va reveni”, au fost cuvintele lui Gary Neville. Grație victoriei de pe teren propriu, Liverpool a urcat pe locul cinci în clasament, cu 42 de puncte, în 25 de partide.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Manchester United a irosit șansa să se apropie de primele locuri ocupate de Arsenal și Manchester City. Echipa antrenată de Erik ten Hag ocupă ultimul loc de pe podium cu 49 de puncte în 25 de partide.

Reacția jucătorilor de la Liverpool după victoria cu Manchester United

Mohamed Salah, autorul unei „duble” în meciul cu Manchester United, a devenit cel mai bun marcator al „cormoranilor” în Premier League, cu 129 de reușite. Atacantul a precizat că echipa sa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să rămânem umili. Nu suntem pe locul pe care ni-l dorim, dar sperăm ca victoria să ne ofere un avânt. E foarte special (n.r. recordul). Nu pot să mint. A fost mereu în capul meu încă de când am ajuns aici. Mă duc acasă la familia mea, o să beau ceai și o să celebrez”, a declarat Mohamed Salah.

„Astăzi ați putut să vedeți energia echipei. Astăzi am avut parte de o evoluție adevărată. Sunt foarte fericit pentru Mo, nu e o coincidență că atinge aceste numere. Își dedică viața fotbalului. E mereu primul care ajunge și primul care pleacă”, a declarat și Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT