Sport

Cele mai tari reacții după Liverpool – Manchester United 7-0: “M-aș ascunde câteva luni”. Cum a râs Jammie Carragher de Gary Neville

Liverpool a umilit Manchester United cu 7-0, o înfrângere istorică pentru "diavolii roşii", pe Anfield Road. Iar reacţiile ironice la adresa lui United nu au întârziat să apară.
05.03.2023 | 21:45
Cele mai tari reactii dupa Liverpool  Manchester United 70 Mas ascunde cateva luni Cum a ras Jammie Carragher de Gary Neville
Secvenţă din meciul Liverpool - Manchester United. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manchester United a suferit o înfrângere istorică pe terenul lui Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 7-0 în faţa rivalilor, a doua repriză fiind halucinantă, cu şase goluri marcate de cormorani.

Cele mai tari reacții după Liverpool – Manchester United! Jaime Carragher a râs de Gary Neville

Eşecul de proporţii suferit de Manchester United a provocat un val de reacţii în Marea Britanie. Unul dintre cele mai spumoase dialoguri a avut loc între experţii celor de la Sky Sports, Gary Neville (fost jucător la Manchester United) şi Jamie Carragher (fost jucător la Liverpool).

ADVERTISEMENT

Cei doi se tachinează ori de câte ori au ocazia şi de această dată au văzut meciul din loja comentatorilor, pe Anfield. Dacă Jaime Carragher s-a bucurat la fiecare gol al favoriţilor, pentru “diavolul” Neville a fost o adevărată tortură.

Gary Neville şi Jaime Carragher
Gary Neville şi Jaime Carragher în tinpul meciului

Neville: “Nu poţi să vii pe Anfield şi să iei bătaie în halul ăsta. Nu poţi să pierzi cu 7-0”

La final, Gary Neville a avut o răbufnire nervoasă la adresa celor de la Manchester United: “Am fost aici înainte şi am luat bătaie, dar niciodată într-o asemenea manieră. Nu poţi să vii pe Anfield şi să iei bătaie în halul ăsta. Nu poţi să pierzi cu 7-0”. 

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Carragher nu a întârziat să apară: “Ba da, Astăzi poţi”, a răspuns zâmbind fostul fotbalist de la Liverpool. Dialogul celor doi a devenit viral pe reţelele de socializare.

Gary Neville a lăsat la o parte dezamăgirea de a-şi vedea echipa călcată în picioare şi l-a lăudat pe Mo Salah, autor a două goluri şi a două pase de gol în confruntarea cu Manchester United: “Este cel mai bun jucător de pe gazon, Mo Salah, în ceea ce priveşte calitatea. De la startul meciului, arată că este la un nivel superior.”, a spus Neville.

ADVERTISEMENT

Scholes: “Weghorst a jucat mijlocaş central. Te-ai aştepta ca Antony să fie în acest spaţiu”

Fostul mijlocaş al lui Manchester United, Paul Scholes, a declarat că atacantul din Ţările de Jos, Cody Gakpo, a reuşit un meci foarte bun, cu finalizări de excepţie:

“Au fost câteva atingeri extraordinare, a avut o mişcare excelentă în teren şi un joc excelent pentru Liverpool. Dincolo, Weghorst a jucat mijlocaş central. Te-ai aştepta ca Antony să fie în acest spaţiu. Fred nu este clar un fundaş şi a fost depăşit uşor de Gakpo”, a spus Scholes.

ADVERTISEMENT

Roy Keane: “Eu m-aş ascunde pentru câteva luni”

“Durul” Roy Keane a avut o reacţie pe măsură, spunând că mereu s-a gândit că în momentul în care încasezi şase sau şapte goluri, trebuie să te ascunzi câteva luni:

“Mi-am imaginat mereu când eram jucător că într-un astfel de meci, dacă iei şase sau şapte goluri, trebuie să te ascunzi. Mergi undeva şi stai acolo. Nu doar câteva zile, eu m-aş ascunde pentru câteva luni”, a spus fostul mijlocaş de la Manchester United.

ADVERTISEMENT