Sport

Bucurie în familia lui Adrian Mititelu. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 va deveni pentru a doua oară bunic

E sărbătoare în familia finanțatorului echipei FC U Craiova 1948. Gabriela Mititelu, fiica lui Adrian Mititelu, a anunțat într-un mod original că va fi din nou mămică.
14.04.2022 | 22:46
Bucurie in familia lui Adrian Mititelu Patronul celor de la FC U Craiova 1948 va deveni pentru a doua oara bunic
Adrian Mititelu are motive să zîmbească. Fiica lui, Gabriela, este însărcinată și îl va face din nou bunic
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu este în culmea fericirii. Patronul clubului FC U Craiova va deveni bunic pentru a doua oară. Fiica acestuia, Gabriela, a ales un mod original de a anunța vestea cea mare.

Cum a ales fiica lui Adrian Mititelu să-l anunțe pe acesta că va fi din nou bunic

Dacă fotbalul i-a adus mai mult necazuri decât bucurii, dincolo de gazon Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948 are și motive de fericire.

ADVERTISEMENT

Fiica finanțatorului grupării din Bănie a anunțat că este însărcinată. Gabriela Mititelu a ales să facă publică minunata veste printr-o postare pe pagina personală de Facebook.

Aceasta a ales o ”formulă aritmetică” și postat o imagine în care apare un bărbat ținând în brațe un copil și o femeie însărcinată, cu mesajul: ”1-1=4”.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 30 de ani, Gabriela Mititelu i-a mai dăruit o nepoțică numărului 1 de la FC U Craiova 1848, , Maya Elena, în urmă cu patru ani.

Fata omului de afaceri este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universităţii Craiova și este căsătorită cu Ștefan Alexandru, din 2018.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova luptă pentru evitarea locurilor de baraj

Până să-și poată ține în brațe cel de al doilea nepot, Adrian Mititelu trăiește la maximum finalul actualului sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui a revenit în eșalonul de elită a fotbalului intern, dar evoluțiile au fot departe de așteptări.

La începutul sezonului obiectivul echipei era să se lupte pentru o poziție fruntașă în clasament, însă trupa lui Nicolo Napoli încă tremură pentru prezența pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova este antrenată în lupta pentru evitarea locurilor de baraj pentru menținere/retrogradare din Casa Pariurilor Liga 1, e drept cu șanse foarte mari să evite acest lucru.

În play-out, oltenii sunt pe locul 5, cu 25 de puncte, trei peste Chindia Târgoviște, ocupanta locului 7, care duce la baraj. În etapa a 5-a, însă, oltenii au o misiune ușoară primind vizita formației Academica Clinceni, retrogradată în eșalonul secund din cauza depunctărilor dictate de Comisiile FRF, din pricina problemelor financiare.

ADVERTISEMENT