Life

Bucurie uriașă pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu! Ce anunț au făcut imediat după căsătoria civilă

Bucurie uriașă pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Anunțul pe care l-au făcut cei doi proaspăt soți, după căsătoria civilă.
12.04.2024 | 23:59
Bucurie uriasa pentru Vlad Gherman si Oana Mosneagu Ce anunt au facut imediat dupa casatoria civila
Ce veste au dat cei doi actori după căsătoria civilă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dat noi vești fanilor despre ei, după ce weekend-ul trecut au avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Au spus ”Da!” pentru totdeauna, în fața stării civile.

Ce veste au pentru fani Vlad Gherman și Oana Moșneagu după ce s-au căsătorit civil

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele pe data de 6 aprilie, după o relație de trei ani. Momentul a fost unul discret, doar cu cei dragi alături, așa cum reiese din postările lor de pe rețelele de socializare. Ce anunț au făcut de curând?

ADVERTISEMENT

Cei doi actori formează unul dintre cele mai populare cupluri din peisajul monden. Multă lume este cu ochii pe ei, mai ales că povestea lor de dragoste a început după ce Vlad Gherman termina o relație foarte lungă cu Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost iubiți timp de 10 ani, dar în 2020 au ajuns la concluzia că nu mai au lucruri în comun. Astfel, au hotărât, spre surprinderea admiratorilor lor, să se despartă. La un an după acest episod, Vlad Gherman s-a combinat cu Oana Moșneagu și pare mai fericit ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu este însărcinată?

La câteva zile după cununie, Oana Moșneagu a fost invitată în emisiunea Fresh by Unica și a abordat subiectul sarcinii. Nu, nu așteaptă un copil, așa cum ați crede și conform spuselor sale, dar își dorește în viitorul apropiat ca ea și Vlad Gherman să fie și părinți.

Mai mult, Oana Moșneagu a punctat că ea și Vlad Gherman iau în calcul să nu se rezume doar la un singur copil, ci la doi. Până să ajungă în acest punct, actrița recunoaște că nu vrea să forțeze lucrurile, pentru că nu se simte încă foarte pregătită.

ADVERTISEMENT

”Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept!.

Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a declarat actrița.

ADVERTISEMENT

Cu ce probleme s-au confruntat Vlad Gherman și Oana Moșneagu înainte de nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor merge și în fața altarului în vară, în luna iunie. Nu au fost ocoliți de probleme. Și-au dat seama că nu pot face față de unii singuri tuturor detaliilor care trebuie puse la punct, așa că au apelat la un organizator, a mărturisit Vlad Gherman în exclusivitate pentru FANATIK.

”Suntem pe ultima sută de metri cu organizarea nunții, noroc că avem un wedding planner care ne ajută. Nu știu dacă reușeam să ne organizăm singuri. Este mai greu decât ne așteptam. Sunt atâtea detalii de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de nuntă.

Evident, o faci o dată în viață și atunci clar nu vrei să faci rabat la tot felul de chestii pe care ți le dorești la nuntă. Astfel încât bugetul unei nunți în 2024 depășește cu mult așteptările oricărui cuplu.

Vorba aia, știi? Fiecare cuplu are nevoie de un start. E un început de drum și, ce zici, ia uite, pornesc cu dreptul, dar… Aoleo, e greu rău de tot când vine vorba de bugete”, ne-a împărtășit actorul.

ADVERTISEMENT