Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Budescu, pus la zid pentru reacția de după Petrolul – Voluntari 0-2: “Lipsă de educație”

Constantin Budescu pare că a intrat în conflict cu antrenorul Petrolului, Florin Pârvu, iar acum unul dintre cei doi ar trebui să părăsească echipa de urgență.
01.08.2023 | 11:27
Budescu pus la zid pentru reactia de dupa Petrolul  Voluntari 02 Lipsa de educatie
Budescu, pus la zid după reacția după Petrolul - Voluntari 0-2: “Lipsă de educație”
ADVERTISEMENT

Cel puțin asta e părerea analistului FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin. Context. În timpul meciului cu FC Voluntari, ”Sărmăluță” Constantin Budescu a fost schimbat prematur, astfel că la final de meci jucătorul a amenințat că va pleca de la echipă pentru că nu acceptă să fie înlocuit de pe teren.

Budescu, pus la zid după reacția după Petrolul – Voluntari 0-2

M-am dus și m-am schimbat pentru că era foarte cald și am transpirat. Cam atât. Eram și supărat pentru că m-a scos după 10 minute. E decizia lor, nu a mea. Dacă nu pot, îmi văd de treaba mea. Eu am venit aici să ajut. Dacă încurc, îmi văd de treaba mea. Dacă nu ajut cu nimic și doar sunt schimbat…

ADVERTISEMENT

Eu am venit acasă și vreau să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil vom găsi altă cale. Și plecare e o variantă. Îmi place să joc fotbal și vreau să stau acolo unde oamenii sunt lângă mine și mă ajută, nu vreau să fiu prima schimbare. Eu am venit să ajut. Dacă nu ajut, îmi văd de drumul meu”, a răbufnit Budescu.

În aceste condiții, Andrei Vochin crede că vestiarul petrolului stă pe un butoi cu pulbere. ”În momentul în care tu ca jucători, oricât de talentat ai fi, Budescu este foarte talentat, la Budescu se vede când pune piciorul pe minge, se vede talentul, calitatea. Tu când spui în public că te-a scos antrenorul că nu înțelegi schimbările, chiar dacă ai dreptate, tu nu mai ai ce să cauți în același vestiar cu antrenorul.

ADVERTISEMENT

Aici va fi decizia clubului ca unul dintre ei, cel puțin unul, să nu mai fie acolo. Nu mai e normal. OK, toată lumea spune că hai să nu-i stigmatizăm pe cei care retează penalty. Păi, Petrolul fără două goluri din penalty e Petrolul fără 4 puncte și fără o stare de spirit. Penalty-urile au fost ratate de Budescu și de Grozav”, a transmis Vochin.

”Ți-a displăcut discursul lui Budescu? Aceeași lipsă de educație pe care o vedem de ani de zile?”, a intervenit Horia Ivanovici. ”Foarte tare!Poate e mai mult decât lipsă de educație, poate tu nu înțelegi ce si se întâmplă, poate tu nu te uiți în oglindă, nu înțelegi că oamenii ăia în momentul în care ai ratat penalty au fost alături de tine, nu a fost niciunul să zică băi ți-ai bătut joc de munca noastră, puteam să avem puncte în plus. Tu cu ce răspunzi atunci când oamenii te-au înțeles că ai ratat penalty?

ADVERTISEMENT

Păi, eu dacă aș fi la Petrolul, din momentul acesta nu aș mai înțelege pe niciunul care ratează penalty. Păi care-i treaba ta, mă? Să bagi mingea în poartă, treaba mea ca administrator e să-ți aduc bani. Ești plătit la zi? De când n-ai mai fost plătit la zi la Petrolul? Bine, la Budescu nu se întâmplă asta că lui urmează să-i intre 2 milioane din Emirate, nu e o miză. Pentru ceilalți, pentru colegii tăi. Anul trecut pe vremea asta chițăiai de foame, erai cu patru luni în urmă cu banii, nu aveai, nu puteai să te gândești la fotbal, acum ai banii la zi.

Discursul lui Budescu de ieri de după meci m-a făcut să mă încrunt la televizor. Îl cunosc de la echipa națională, știu ce băiat bun e, dar una e să fii băiat bun, dar să te gândești nu doar la tine, ci și la grup. Ce ai făcut ieri, ai subminat autoritatea antrenorului, nu știu dacă-i prima oară când o faci”, a completat Andrei Vochin. ”Ai plantat o bombiță în vestiar. Crezi că Budescu mai poate sta să lucreze cu acest antrenor?”, a replicat Horia Ivanovici, iar concluzia a tras-o tot analistul FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin: ”Unul din doi trebuie să plece!”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță, direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu au putut să vadă în direct emisiunea, FANATIK SUPERLIGA va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Budescu, pus la zid de Vochin

ADVERTISEMENT