Fotbal intern

Budescu, supărat pe teren de Maxim şi Keşeru. “Bă, îmi daţi şi mie o pasă?”

08.09.2018 | 13:48
Budescu suparat pe teren de Maxim si Keseru Ba imi dati si mie o pasa
ADVERTISEMENT

Budescu, supărat pe teren de Maxim şi Keşeru. Constantin Budescu a pierdut primul “11” al României după ce Cosmin Contra a decis să îl titularizeze în ultimul moment în locul său pe Alexandru Maxim.

România a remizat pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0-0, iar jucătorii lui Cosmin Contra erau destul de supăraţi la finalul partidei pentru faptul că această campanie din Liga Naţiunilor nu am început-o cu dreptul. Însă unul dintre cei mai “negri” jucători de la finalul jocului de pe Ilie Oană a fost Constantin Budescu. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor a părut extrem de nervos încă de când a ieşit de la vestiare, la marginea terenului, înainte de meciul cu Munternegru şi se uita către cei 11 titulari ai României care se încălzeau pe teren. Se putea observa clar că nu îi convenea decizia lui “Guriţă”, mai ales că la antrenamente o bună perioadă de timp jucase în echipa titularilor.

ADVERTISEMENT
Budescu, supărat pe teren de Maxim şi Keşeru. Fostul stelist urmărea de pe margine încălzirea titularilor
Budescu, supărat pe teren de Maxim şi Keşeru. Fostul jucător al roş-albaştrilor urmărea de pe margine încălzirea titularilor

Budescu, supărat pe teren de Maxim şi Keşeru. “Bă, îmi daţi şi mie o pasă!?”

Însă după 67 minute de pedalat în gol, Cosmin Contra a decis să îl arunce în luptă şi pe Constantin Budescu, însă în locul lui Alexandru Mitriţă. Astfel că, pe teren a rămas şi Alex Maxim, iar vârf evolua tot Claudiu Keşeru. Din cele moment, cu Budi la construţia fazelor de atac, jocul României a mai prins viteză, dar totuşi acţiunile nu se terminau aşa cum fostul fotbalist al lui Nicole Dică îşi dorea.

Vizibil deranjat de această situaţie Constantin Budescu chiar s-a enervat şi a ţipat către Maxim şi Keşeru după ce aceştia stricaseră nişte acţiuni îm careul muntenegrenilor. “Bă, îmi daţi şi mie o pasă? Sau trageţi doar voi?” Ulterior cei doi i-au cerut scuze lui Budescu, încercând să îi explice că ei erau totuşi în poziţii mai bune de finalizare. Însp Budi a avut ceva de împărţit şi cu copiii de mingii după ce a ţipat la aceştia să le trimită mai repede pe teren.

ADVERTISEMENT

Contra i-a criticat pe atacanţii săi. “Ne-am precipitat în faţa porţii!”

Însă după ce Constantin Budescu i-a certat pe teren pe Keşeru şi Maxim, totuşi nici Cosmin Contra nu a fost mulţumit de evoluţia oamenilor din atac. “E urât să joci fara spectatori, mai ales când echipa are nevoie. Nu sunt mulţumit de ultimele 15 minute, când am avut un om în plus. Ei s-au apărat în jumătatea proprie, trebuia să atacăm poziţional, însa am reuşit foarte puţine acţiuni în prima repriză.

În a doua repriză am avut o posesie mai rapidă, am avut ocazii, însă n-am fost inspiraţi în faza de atac. Am avut momente în care ne-am precipitat, mai erau 15 minute şi jucam de parcă era ultimul minut. E greu dacă n-ai prospeţime şi limpezime pe faza de atac. Însă îmi felicit jucătorii că au avut determinare. Au luptat cu nişte juctori de talie şi nu este uşor. Ştima că Muntenegru vine aici mai mult să se apere, dar din păcate noi nu am putut să îi desfacem. Asta este situaţia. Trebuie să mergem în Serbia şi să ne luptăm pentru victorie, dar nici un rezultat de egalitate nu este rău acolo”, a spus Contra.

ADVERTISEMENT