Sport

Buducnost Podgorica-SCM Râmnicu Vâlcea 23-19 în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. A doua înfrângere pentru campioanele României

19.10.2019 | 21:35
Buducnost PodgoricaSCM Ramnicu Valcea 2319 in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin A doua infrangere pentru campioanele Romaniei
ADVERTISEMENT

Meciul Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea a avut loc sâmbătă, 19 octombrie, în cadrul etapei a treia din grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin. A fost a doua deplasare consecutivă pentru fetele antrenate de Florentin Pera după dezastrul din Franța, de la Brest, unde vâlcencele au fost zdrobite cu scorul de 37-24!


UPDATE, 19 octombrie, ora 21:36 / SCM Râmnicu Vâlcea a suferit a doua îngrângere în Grupa din Luga Campioanilor. Campioanele din Liga Florilor au fost învinse în deplasare de Buducnost Podgorica, scor 19-23. După trei etape, vâlcencele sunt pe poziția a treia cu două puncte. Liderul grupei este Brest, cu 6 puncte, urmată de Buducnost, cu 4 puncte, și Bietigheim, fără niciun punct.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 19 octombrie, ora 20:56: La pauză, Vâlcea e condusă la trei goluri diferenţă: 13-10 pentru muntenegrence.


Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20:00, în Sala Sporturilor din capitala Muntenegrului și va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport 2, Telekom Sport 3 și Look Sport 1. Puteți accesa și site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea evenimentelor de la Podgorica în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Campioana României a început bine aventura europeană, victorie acasă la șapte goluri în fața echipei germane Bietigheim, dar ceea ce a urmat apoi la Brest a fost un coșmar trăit pe viu de Iulia Dumanska și colegele ei. Nici unul dintre portari nu a putut opri avalanșa de goluri al franțuzoiacelor, de departe cea mai puternică echipă din grupă și încă de la pauză tabela indica o diferență astronomică.

Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea. La Brest campioana României a fost călcată în picioare

Trei foste jucătoare de la CSM sunt la campioana Muntenegrului

Adversara din acest al treilea meci pentru vâlcence, Buducnost Podgorica, este un nume mare în handbalul feminin și pe vremea când aici juca și Cristina Neagu au fost două succese în Liga Campionilor. Acum Buducnost a mai slăbit ștacheta valorică și Brest le-a putut bate acasă cu 35-32, fiind printre puținele echipe care se pot lăuda că au câștigat la Podgorica.

ADVERTISEMENT
Buducnost Podgorica – SCM Râmnicu Vâlcea. Vâlcencele se vor reîntâlni ca adversare cu Majda Mehmedovic, fosta jucătoare a lui CSM București

La Podgorica fetele lui Florentin Pera vor da peste jucătoare pe care le cunosc bine din campionatul României și împotriva cărora au luat titlul în ediția precedentă: Majda Mehmedovic, Barbara Lazovic și Jovanka Radicevic, toate trei de la CSM București. Deși legenda Katarina Bulatovic a ales să meargă la Gyor, Cristina Neagu, fosta ei colegă dorind-o la CSM, Buducnost rămâne o forță în handbalul feminin european, chiar dacă nu mai are veleități poate nici măcar de Final Four la acest moment. La pariuri gazdele au cotă 1,15 la victorie, față de 7,00 pentru vâlcence.