News

Bunica justițiară. Ce a făcut o bătrână din Buzău, după ce nepotul a venit acasă cu o mașină furată

10.05.2021 | 22:31
Bunica justitiara Ce a facut o batrana din Buzau dupa ce nepotul a venit acasa cu o masina furata
Bunica justițiară. Ce a făcut o bătrână din Buzău, după ce nepotul a venit acasă cu o mașină furată
ADVERTISEMENT

O bunică din Buzău a ținut capul de afiș al știrilor după ce și-a trădat nepotul. Acesta furase o mașină, deși nu avea permis. Ulterior, băiatul a fost dat de gol tocmai de bunica lui.

Povestea inedită se petrece în orașul Pogoanele, unde un buzoian de 19 ani a ajuns în arest după ce a furat o maşină. Tânărul a condus din Ialomiţa până la domiciliu, deşi nu deţine permis.

ADVERTISEMENT

Totul a decurs conform planului pentru hoțul din povestea noastră până în momentul când a fost dat pe mâna oamenilor legii de bunica lui.

Un băiat din Buzău a furat o mașină, deși nu avea permis. Bunica lui l-a dat pe mâna poliției

Fapta a fost săvârşită în noaptea de 8 spre 9 mai. Tânărul lucra în Ialomiţa de puţin timp. Este interesant faptul că acesta fusese eliberat în martie din închisoare unde a ajuns tocmai pentru că a condus fără permis.

ADVERTISEMENT

În timp ce se întorcea de la un prieten, tânărul de 19 ani ar fi profitat de faptul că cheile unui autoturism erau în contact. Băiatul că s-a urcat la volanul maşinii şi a condus până la domiciliul său din oraş Pogoanele.

Când credea că a scăpat de orice problemă, băiatul s-a trezit pe mâna poliției după ce bunica lui a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşitii infracţiunilor de conducere fără a deţine permis de conducere şi furt. Băiatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă.

Caz incredibil în Florida. Recent, un tânăr a făcut show cu poliția locală. Agenții fuseseră chemați la un incident familial, iar în momentul în care au vrut să stea de vorbă cu bărbatul, acesta s-a urcat în mașina lor și a plecat.

ADVERTISEMENT

A urmat o cursă nebună pe autostradă, la finalul căreia autoturismul condus de hoț s-a oprit în copaci. Deși era înconjurat de mai mulți agenți, bărbatul a reușit din nou să fure altă mașină a poliției. Până la urmă a fost prins.

ADVERTISEMENT
Tags: