News

Bunica româncă din Anglia care și-a înjunghiat nepotul de 5 ani, acuzată de crimă. Când își va afla sentința

Joi, 5 ianuarie 2023, bunica româncă din Anglia care și-a înjunghiat nepotul de 5 ani, în urmă cu un an, a fost acuzată oficial de crimă. Când își va afla pedeapsa.
05.01.2023 | 23:27
Bunica romanca din Anglia care sia injunghiat nepotul de 5 ani acuzata de crima Cand isi va afla sentinta
Bunica româncă de 50 de ani din Anglia care și-a înjunghiat nepotul, pusă oficial sub acuzare. Sursa foto: DailyMail / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 25 ianuarie 2022, o crimă terifiantă cutremura o familie de români stabilită în Marea Britanie. Mario, un băiețel de 5 anișori, era înjunghiat mortal în propria locuință. Suspecta principală a crimei este chiar bunica micuțului.

Bunica româncă de 50 de ani din Anglia care și-a înjunghiat nepotul, pusă oficial sub acuzare. Când ajunge în fața judecătorilor

Imediat după producerea tragediei, Elena Anghel, în vârstă de 50 de ani, a fost arestată sub suspiciunea de crimă. De atunci, ea a fost reținută în temeiul Legii sănătății mintale. Femeia a fost internată într-o instituție pentru tratarea bolilor mintale.

ADVERTISEMENT

La acea dată, prietenii familiei au afirmat că femeia avea în mod regulat grijă de nepotul ei, după grădiniță, în timp ce părinții lui lucrau.

După aproape un an de la uciderea micuțului Mario, românca a fost pusă oficial sub acuzare. Joi, 5 ianuarie, acuzația de ucidere s-a confirmat, la Leamington Justice Center.

ADVERTISEMENT

În aceste zile, femeia va rămâne într-o unitate securizată dedicată sănătății mintale și va ajunge în fața judecătorilor pe 6 martie, scrie DailyMail.

”Femeia a fost acuzată de crimă după ce băiatul de 5 ani aflat în grija ei a murit în Coventry în ianuarie anul trecut”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands.

ADVERTISEMENT

”David-Mario Lazar a murit în urma unei răni prin înjunghiere în casa sa din Poplar Road, Earlsdon, pe 25 ianuarie 2022.

Familia lui a fost informată despre această ultimă evoluție a dosarului și gândurile noastre rămân cu ei”, anunță reprezentanții justiției britanice.

ADVERTISEMENT

Omagiu emoționant adus anul trecut de părinții lui Mario: ”A fost inima noastră”

În urmă cu un an, Cristina și Dorinel, părinții răpuși de durere ai băiețelului, i-au adus un omagiu fiului lor, într-o declarație emisă de poliția din West Midlands:

”Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea, până când se culca.

Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”.

ADVERTISEMENT
Tags: