Sport

Burcă, mesaj pentru jucători după U Cluj – Dinamo 1-1: „Să ia decizii singuri”

Ovidiu Burcă a tras concluziile după primul punct al sezonului obținut în deplasare cu U Cluj. Dennis Politic e pariul antrenorului lui Dinamo.
06.08.2023 | 00:21
Burca mesaj pentru jucatori dupa U Cluj  Dinamo 11 Sa ia decizii singuri
Dennis Politic e pariul lui Ovidiu Burcă în acest sezon la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a spart gheața și a oprit seria de înfrângeri a lui Dinamo. Ce a spus antrenorul „câinilor” la finalul partidei cu Universitatea Cluj.

Ovidiu Burcă, după U Cluj – Dinamo 1-1: „Construim o echipă, nu e ușor”

Ovidiu Burcă e de părere că Dinamo a obținut o remiză de moral: „Un punct câștigat cu greu. Poate am fi putut pleca și cu victoria. Aveam nevoie măcar de un punct să creștem încrederea echipei. Au fost și momente bune și mai proaste, dar important e că plecăm neînvinși”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo știe de ce jucătorii săi au fost egalați: „S-a văzut un pic omogenitatea mai mare la ei, jucători cu mai bună experiență. Am pierdut mingi prea ușor. Dacă aveam mai multă luciditate, poate că am fi putut scoate mai mult. Construim o echipă, nu e ușor”.

Burcă l-a lăudat pe Politic, care a reușit primul gol în tricoul lui Dinamo: „Mă bucur pentru Dennis. A plecat din România să își îndeplinească visul și din fericire pentru noi am putut să îl aducem. Poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc și pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă îi trage de urechi pe jucătorii săi: „Ei trebuie să ia decizia singuri”

Burcă le-a transmis un mesaj clar elevilor săi după meciul de la Mediaș: „Când ai posibilitatea să pasezi, trebuie să cauți să joci mingea. Astea sunt principiile noastre de joc. Ei trebuie să ia decizia singuri, dar vrem să sărim linii de joc și să avem progresie. 

Există și momente când adversarul de orientează spre margine. Încercăm un stil de joc eficient. Nu jucăm cum unii specialiști spun, adică prea naiv. Totul trebuie să aibă un scop și o eficiență. Dacă cu o pasă lungă putem marca, atunci o dăm! 

ADVERTISEMENT

Foarte mulți dinamoviști. Mă bucură foarte tare că oamenii s-au întors lângă echipă și noi încercăm cu toate resursele noastre să îi facem fericiți”, a concluzionat tehnicianul, după U Cluj – Dinamo 1-1.


  • 2,63 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1” la meciul Dinamo – Botoșani