Life

Bursucu, adevărul despre relația cu Teo Trandafir: „Publicul observă și taxează imediat”

Cum se înțelege Bursucu cu Teo Trandafir? Ce sfaturi a primit dansatorul de la celebra prezentatoare de televiziune și colegă de platou? Adrian Cristea a răspuns sincer, pentru FANATIK.
20.01.2022 | 12:05
Bursucu adevarul despre relatia cu Teo Trandafir Publicul observa si taxeaza imediat
Bursucu și Teo Trandafir, prezentatorii Teo Show, la Kanal D
ADVERTISEMENT

Bursucu și Teo Trandafir fac echipă bună de câțiva ani la Kanal D, unde prezintă împreună emisiunea Teo Show.

Dansatorul și coregraful devenit cunoscut în urma proiectului „Dansez pentru tine” susține că a avut multe lucruri de învățat de la Teo, după ce a luat contactul cu televiziunea dintr-o postură nouă pentru el.

ADVERTISEMENT

Adrian Cristea, pe numele său real, are o relație bună cu Teo, în ciuda micilor înțepături care mai există între ei când sunt în direct, cele mai multe de dragul show-ului.

Ce a învățat Bursucu de la Teo Trandafir: „Trebuie să fii responsabil și profesionist”

Bursucu ține foarte mult la glumă și, oricât de mult s-ar supăra Teo pe el, este convins că partenera lui de emisiune îl înțelege atunci când uneori are impresia că sare calul.

ADVERTISEMENT

De la îndrăgita prezentatoare de televiziune a avut multe lucruri de învățat. Teo a fost deschisă cu Bursucu încă de la început și i-a spus că munca în televiziune nu ar trebui să fie văzută ca un loc călduț, să nu se agațe de această meserie ca și cum ar fi o garanție pe termen lung.

Adrian Cristea a spus că seriozitatea și punctualitatea sunt esențiale în televiziune, iar apoi că este foarte important să îți placă tot ce faci în această industrie, pentru că, altfel, publicul observă că este un simplu job și taxează orice lucru pe care nu-l vede natural.

ADVERTISEMENT

„Punctualitatea și seriozitatea ar fi cele mai importante lucruri. Într-adevăr, eu sunt un tip punctual și serios de când mă știu. Sunt riguros. Mi-a fost ușor să le asimilez. Mi-a spus că un alt lucru important este seriozitatea. Televiziunea intră în casele a milioane de oameni și în tot ceea ce faci trebuie să fii responsabil și profesionist”, a declarat Bursucu, pentru FANATIK.

„Mi-a zis să nu mă agăț cu dinții de această profesie”

„Dar poate cel mai important sfat a fost să nu mă agăț cu dinții de această profesie. Să o fac cu plăcere. Să mă bucur în fiecare zi că pot face acest lucru. Publicul observă și taxează imediat dacă simte că nu iți face plăcere ce faci. Publicul sesizează dacă nu există pasiune în ceea ce faci”, a mai spus co-prezentatorul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bursucu este una dintre vedetele de top ale postului Kanal D. Pe lângă Teo Show, Cristea s-a făcut remarcat și cu alte proiecte precum „Se strigă darul” și „Roata norocului”.

 

ADVERTISEMENT