Life

Bursucu, anunț uriaș făcut de ziua iubitei sale! Vedeta Kanal D a spus-o clar

Bursucu a făcut un anunț uriaș de ziua iubitei sale, Andreea, într-un mesaj emoționant postat pe pagina personală de Facebook.
05.08.2023 | 16:43
Bursucu anunt urias facut de ziua iubitei sale Vedeta Kanal D a spuso clar
Bursucu, alături de iubita și viitoarea soție, Andreea. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bursucu își cinstește iubita astăzi, 5 august, de ziua ei. Leoaica pe care o iubește și care i-a cucerit inima are parte de o atenție cu totul specială din partea prezentatorului de la Kanal D.

Bursucu, mesaj emoționant de ziua iubitei sale, Andreea

Cu Andreea, Bursucu are o fetiță pe care o adoră ca pe ochii din cap! Azi, însă, toate gândurile sale au fost concentrate pe ea. Dincolo de iubirea pe care i-o poartă, de respectul imens al lui Adrian Cristea față de femeia vieții sale, acesta a făcut și o mărturisire în cadrul urării cu totul speciale.

ADVERTISEMENT

Bursucu a spus ferm, nici mai mult, nici mai puțin, că are de gând să ajungă în fața altarului! Așadar, s-ar putea să avem în curând o nouă nuntă în showbiz-ul românesc. Mirele va fi exact maestrul nunților de altădată de la emisiunea „Se strigă darul”.

Prezentatorul „Roata norocului” a prezentat-o pe iubita lui, în mesajul său, ca pe viitoarea soție, deci lucrurile sunt destul de clare în mintea dansatorului și coregrafului.

ADVERTISEMENT

Adrian Cristea a prezentat-o pe partenera sa ca pe viitoarea mireasă. Cei doi fac planuri de nuntă

„La mulți ani, iubito! Azi e depsre tine, cea care a fost mereu lângă mine și la bine, și la greu. Cea care m-a sprijinit și încurajat de fiecare dată. 

Cea care m-a ridicat de fiecare dată când am căzut, cea care m-a iubit necondiționat. Cea care mi-a schimbat viața, cea care mi-a dăruit cele mai frumoase fete din lume. Cea care mi-a adus în viață cel mai tare cumnat.

ADVERTISEMENT

Cea care a știut să educe copiii minunat. Cea care mi-a devenit cel mai bun prieten. Cea care îmi va deveni mireasă!!!”, este mesajul postat de vedeta Kanal D pe Facebook.

Andreea Șerban, iubita lui Bursucu, a stat ferită de ochii lumii, iar prezentatorul a evitat să dea prea multe declarații de-a lungul timpului despre relația lor.

ADVERTISEMENT

Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a Andreei, dansatorul a ținut să spună în gura mare cât de mult înseamnă femeia pentru el.

 

ADVERTISEMENT