Life

Cum a reușit Bursucu de la Kanal D să dea jos aproape 13 kilograme: “Din a patra săptămână ești normal”

Bursucu' a dat jos aproape 13 kilograme. Mulți se întreabă cum a reușit? Prezentatorul a dezvăluit care este secretul său.
10.07.2023 | 08:49
Cum a reusit Bursucu de la Kanal D sa dea jos aproape 13 kilograme Din a patra saptamana esti normal
Cât cântărea Bursucu înainte. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bursucu’, pe numele real Adrian Cristea, este aproape de nerecunoscut după ce a slăbit foarte mult. Prezentatorul de la Kanal D a dat jos 12, 5 kilograme într-un termen destul de scurt și uimește cu transformarea sa. La ce ”truc” a apelat?

Cum a slăbit Bursucu’ aproape 13 kilograme

Bursucu’ a dezvăluit de curând care este secretul pierderii kilogramelor. Totul se datorează unui balon gastric, pe care l-a înghițit. Deși s-ar crede că are restricții alimentare acum, dimpotrivă. Moderatorul nu se abține de la nimic, dar se hrănește cu cantități mici.

ADVERTISEMENT

Pentru a apela la o asemenea procedură, Bursucu’ nu a acționat de bunăvoie, ci cu ajutorul unui medic. Acesta din urmă i-a explicat foarte bine despre ce înseamnă balonul gastric și i-a indicat cum să se alimenteze pe parcursul a 30 de zile.

”Am slăbit 12,5 kg. Mi-am pus doar un balon gastric. Nu mai mănânc. Niciun efect advers, m-am simțit excepțional. Nu mă abțin de la nimic. Există un plan nutrițional pe care-l ai, prima săptămână doar lichide, după ușor pasat, a treia săptămână îți pisezi cu furculița, din a patra săptămână ești normal. Doar că mănânci cantități mai mici”, a declarat prezentatorul de la Kanal D pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Bursucu’ a avut peste 100 de kilograme o bună perioadă

Anul trecut, Bursucu’ dezvăluia într-un interviu cum ajunsese să aibă 140 de kilograme la un moment dat, fără a-și da seama de acumularea lor. A început să ia în greutate după ce s-a retras din trupa coregrafului Edi Stancu. Își amintea cum în 6 luni s-a ales cu 60 de kilograme în plus.

”140 de kilograme. Am avut la talent (n.r.: greutate/kilograme) la un moment dat, vai de capul meu! Fără talent deloc am avut 78 de kilograme, până la 22 de ani. Dup-aia m-a năpădit talentul! Deci venea talentul pe mine… în fiecare zi puneam câte un kilogram de talent (…)

ADVERTISEMENT

Am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat. În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede.”, a relatat Bursucu’ în emisiunea online, ”Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Bursucu’ este în momentul de față unul dintre cei mai renumiți prezentatori de televiziune din țară. O bună perioadă a apărut pe micile ecrane în rol de co-prezentator alături de Teo Trandafir, în emisiunea ”Teo Show”, de pe Kanal D. În urma renunțării la acest format, a moderat ”Dimineața cu noi”, pe același post, dar nu pentru mult timp, căci emisiunea nu a avut succes.

ADVERTISEMENT

În continuare, Bursucu’ poate fi văzut la TV la ”Roata norocului”. El face naveta București-Constanța, căci familia sa nu vrea să locuiască în Capitală. El are o relație de peste 10 ani cu o femeie pe nume Andreea, pe care abia în decembrie 2022 a cerut-o de soție. Cei doi sunt părinții a două fetițe.

ADVERTISEMENT
Tags: