Life

Cabral, mesaj amuzant pentru Andreea Ibacka. A dezvăluit cum o alintă, chiar de ziua ei

Cabral este un tip mereu pus pe șotii, lucru de care nu a uitat nici de ziua de naștere a soției sale, actrița Andreea Ibacka.
18.08.2021 | 20:16
Cabral mesaj amuzant pentru Andreea Ibacka A dezvaluit cum o alinta chiar de ziua ei
Cabral, mesaj amuzant pentru Andreea Ibacka. A dezvăluit cum o alintă, chiar de ziua ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul i-a transmis un mesaj amuzant celei care îl va face tată pentru a treia oară, de data aceasta de băiat. Vedeta are două fete, Inoke din relația cu Luana Mitran și Namiko cu actuala soție.

Cabral nu a trecut cu vederea ziua de naștere a partenerei sale de viață, care pe 18 august, împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani, dovadă că a scris o postare atipică în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie moderatorul emisiunii „Ce spun românii?” a scos la iveală faptul că se cunosc de 14 ani, dar și cum o alintă pe blondină în intimitate.

Cabral, mesaj inedit pentru ziua de naștere a soției sale. Ce i-a transmis prezentatorul Andreei Ibacka

Cabral nu a dorit să facă o declarație de dragoste siropoasă pentru Andreea Ibacka, actrița pe care o numește „corcodușa mea” și care i se pare neschimbată, deși au trecut ceva ani de când se știu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a mai precizat că avea de gând să o sărbătorească pe blondină în acest final de săptămână, însă planurile i-au fost date peste cap de un eveniment din Bacău.

„Azi e ziua ei. Și n-o să-i fac o declarație din aia siropoasă, că după atâta amar de vreme știe ea bine cum stă treaba cu sentimentele colegului de apartament.

ADVERTISEMENT

Și-aveam în plan s-o sărbătoresc frumos în weekend, dar sâmbătă sunt la party La Ponton, așa că iar îmi iau apă, paie și bătaie!

Oricum ar fi… au trecut 14 ani deja, dar la cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii, pare că au trecut doar peste mine anii ăștia, că ea e neschimbată.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, corcodușo, să ne fii fericită!”, a scris prezentatorul de la Pro TV, pe pagina sa de Facebook, alături de o poză cu Andreea Ibacka.

Cum a început povestea de dragoste din Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare ale unui serial de la Acasă TV. Este vorba de „Inimă de țigan”, blondina fiind atunci studentă la Finanțe-Bănci.

Au continuat să joace împreună în „Regina”, prezentatorul fiind complet cucerit de actuala sa soție, cu care și-a unit destinele în anul 2011.

Cuplul este unul savuros și la fel de îndrăgostit ca la început. Și unde mai pui că le stă foarte bine împreună și au o familie fericită, care se va mări în curând cu un băiat.

ADVERTISEMENT