Life

Cabral, uimit de o întrebare care i s-a adresat în timpul unui interviu: ”Sunt șocat și scandalizat de aceste mistificări”

Cabral a fost luat prin surprindere în timpul unui interviu. I s-a adresat o întrebare în legătură cu soția lui, Andreea Ibacka.
06.04.2023 | 22:18
Cabral uimit de o intrebare care i sa adresat in timpul unui interviu Sunt socat si scandalizat de aceste mistificari
Ce întrebare i s-a adresat prezentatorului în legătură cu soția lui, Andreea Ibacka. Sursa foto: facebook/ podcast ”Lucruri simple”
ADVERTISEMENT

Cabral (45 ani) este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune și este adesea invitat, din această postură, în multe interviuri. Într-unul recent i s-a adresat o întrebare despre un subiect care l-a uimit și care are legătură cu soția sa, Andreea Ibacka.

Ce întrebare l-a uimit pe Cabral într-un interviu

Cabral a fost întrebat, de curând, într-un interviu pentru o publicație online dacă imaginea sa din prezent, față de public, se datorează partenerei sale, deoarece aceasta a dezvăluit la un moment dat că se ocupă de conținutul lui, din online.

ADVERTISEMENT

Lui Cabral nu i-a venit să creadă ce informații se răspândesc despre el în spațiul public și a negat cu vehemență că imaginea pe care și-a creat-o de-a lungul anilor s-ar datora actriței. El a precizat că își face singur pozele, ”că de-aia și ies atât de nasoale”.

”Efectiv nu-mi vine să cred că asemenea informații false ajung în public! Sunt șocat și scandalizat de aceste mistificări și mă dezic energic de asemenea comportamente reprobabile! Îmi fac singur pozele, că de-aia și ies atât de nasoale!, a precizat Cabral pentru ego.ro

ADVERTISEMENT

Cabral a lipsit o vreme de pe sticlă după show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Prezentatorul de la ”Ce spun românii” a vorbit și despre perioada de absență de pe micile ecrane. Vreme de 3 luni a stat Cabral departe de lumina reflectoarelor, uimind pe toată lumea când a anunțat că se retrage din televiziune, la scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, unde a moderat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Tot pentru sursa menționată, Cabral a făcut referire și la o declarație a soției sale, pentru TV Mania, potrivit căreia ”este greu de pensionat”, și de aceea a ales să se întoarcă pe sticlă. Întrebat și dacă Andreea Ibacka a încercat să profite de ”pensionarea” lui, Cabral a avut un răpuns ironic.

ADVERTISEMENT

”Doar faptul că vorbim despre pensionare spune totul despre răutatea doamnei pe care o citezi. Am spus, amărâtul de mine, că iau o pauză. E prea scurtă? O fi, dar nu din vina mea! Dacă era după mine mai stăteam câteva luni acasă, în pijamale, îngrijind la copii…

E greu să te plictisești cu doi pinguini activi alergându-ți printre picioare. Dar a fost frumos, ne-am jucat mult și ne-am făcut de cap…am mai reparat prin casă chestii…am mai recuperat din lucrurile restante. Deci…nu, nici gând de plictiseală”, a mai detaliat prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Cât timp Cabral nu a mai prezentat ”Ce spun românii”, iar producția a fost scoasă din grila Protv-ului, a fost înlocuită cu o emisiune moderată de Cosmin Seleși, ”Batem palma?”. Însă, formatul nu a fost unul de succes, așa cum este ”Ce spun românii”.

ADVERTISEMENT
Tags: