News

Cadavrele a doi bărbați, descoperite în Neamț și Bistrița-Năsăud. Ce au constatat polițiștii

Cadavrele a doi bărbați au fost descoperite luni, 18 iulie, în județele Neamț și Bistrița-Năsăud. Ambele victime au fost găsit în zone relativ greu accesibile.
18.07.2022 | 19:34
Cadavrele a doi barbati descoperite in Neamt si BistritaNasaud Ce au constatat politistii
Cadavru descoperite de Salvamont în Bistrița-Năsăud. Sursa foto: Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița-Năsăud
ADVERTISEMENT

Echipele de intervenție din județele Neamț și Bistrița-Năsăud au avut o zi de luni extrem de agitată.

Cadavrul unui bărbat, descoperit în zona Pieţei Centrale din municipiul Piatra-Neamţ

Trupurile neînsuflețite a doi bărbați au fost descoperite în decurs de câteva ore în aceste zone din nordul și estul țării.

ADVERTISEMENT

În Neamț a fost depistat cadavrul unui bărbat. Trupul acestuia se afla la confluenţa dintre pârâul Cuejdi şi râul Bistriţa.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa, echipele de intervenție sosite la faţa locului au constatat că victima era decedată.

ADVERTISEMENT

“Pompierii au scos din apă un bărbat care nu prezenta semne vitale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, conform Agerpres.

În acest caz, poliţiştii criminalişti au început deja o anchetă. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Bistriţa a fost identificat corpul unei persoane. La acest moment se desfăşoară activităţi în vederea stabilirii identităţii acesteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Un bărbat de 60 de ani, găsit mort în Bistrița-Năsăud

Tot în cursul acestei zile, cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani a fost descoperit pe un câmp din localitatea Ardan, comuna Șieu (județul Bistrița-Năsăud), notează presa locală.

ADVERTISEMENT

Conform Gazetadebistrița, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Salvamont și de la Poliție. Echipele medicale nu au putut decât să constate decesul. Oamenii legii au constatat că bărbatul prezenta deja pete cadaverice și rigiditate.

”La locul solicitării echipajul B2 SAJ a găsit o persoana de sex masculin în vârstă de 60 ani, la care nu se mai impunea începerea manevrelor de resuscitare deoarece prezenta deja pete cadaverice și rigiditate. A fost constatat decesul la locul intervenției”, a anunțat Ciprian Păcurar de la Ambulanța Bistrița.

Sursa citată mai informează că zona în care a fost găsit cadavrul bărbatului este una greu accesibilă.

ADVERTISEMENT
Tags: