News

Cadavrul unui bărbat, găsit pe malul unui râu de lângă Ploiești. Poliția încearcă să-l identifice

Cadavrul unui bărbat neidentificat a fost găsit pe malul râului Teleajen, în localitatea Blejoi, aproape de municipiul Ploiești.
23.09.2023 | 17:51
Cadavrul unui barbat gasit pe malul unui rau de langa Ploiesti Politia incearca sal identifice
Cadavrul unui bărbat, găsit pe malul unui râu de lângă Ploiești. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de un bărbat din comună, însă momentan polițiștii nu au reușit să identifice cadavrul. Se știe doar că acesta are aproximativ 60 de ani, însă va fi nevoie probabil de investigații și de un test ADN pentru a vedea cine este cu adevărat victima.

Cadavrul unui bărbat, găsit pe malul unui râu de lângă Ploiești

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 13.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi de către un bărbat din comună, despre faptul că pe malul râului Teleajen se află o persoană decedată.

ADVERTISEMENT

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatându-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care nu a fost identificat până la acest moment”, a transmis IPJ Prahova.

Conform News.ro corpul bărbatului nu prezenta urme vizibile de violență, însă cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru a fi efectuată necropsia. ”Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei în cauză, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

În luna mai 2023, locuitorii dintr-un sat de lângă Arad au descoperit cadavrul unui bărbat care plutea pe Mureș. Trupul neînsuflețit al bărbatului a stat în apă mai bine de 30 de zile, astfel că și în acest caz identificarea a fost aproape imposibilă. ”Cadavrul va fi transportat la SJML Arad pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii, în vederea identificării acestuia şi luării măsurilor de urmare”, transmitea IPJ Arad.

Și mai șocant, în urmă cu o săptămână era descoperit cadavrul unui nou-născut de sex masculin, aruncat într-un sac menajer pe plajă în Eforie. Cel mai probabil sacul a fost purtat la țărm de curenți, fiind descoperit de o familie de turiști care au fost șocați când și-au dat seama de au descoperit.

ADVERTISEMENT

”Eu am găsit și am anunțat oamenii de aici de la plajă. Am zis că nu îmi vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine și… Era într-un săculeț menajer închis. În jur de ora 9 de dimineață. Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, creșteți-i!”, a transmis bărbatul, conform Digi24.

Mai mult, în luna iunie autoritățile găseau un cadavru plutind pe apă pe Splaiul Unirii în București, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla mai multe despre acest caz tragic. Conform autorităților cadavrul nu prezenta urme de violență pe corp, însă corpul a fost transportat la IML pentru investigații suplimentare.

ADVERTISEMENT

”Potrivit autorităţilor este vorba despre un bărbat, care la prima vedere nu prezintă urme de violență pe corp. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală”, au povestit martorii. Alarma a fost dată de un trecător care a observat cadavrul plutind în apă pe Splaiul Unirii.

ADVERTISEMENT
Tags: