Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Căderea lui Sepsi, dezbătută la Fanatik Superliga: “Revino-ți! Ciobi, trezește-i!”

Sepsi este în cădere liberă după meciul cu CFR Cluj. Trupa lui Ciobotariu are patru înfrângeri consecutive și este departe de obiectivul trasat de conducere, accederea în play-off.
06.10.2023 | 11:12
Caderea lui Sepsi dezbatuta la Fanatik Superliga Revinoti Ciobi trezestei
Caderea lui Sepsi, dezbatuta la Fanatik Superliga. sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sepsi nu își mai revine după ratarea cupelor europene. După un start bun de sezon, echipa din Sfântu Gheorghe și-a pierdut pofta de fotbal. CFR a învins-o la scor de neprezentare și i-a dus pe elevii lui Ciobotariu la patru înfrângeri consecutive în acest sezon.

Sepsi, în criză de formă

“Subiectul este la Sepsi pentru că, după prestațiile bune din preliminarile cupelor europene, în campionat pare că merg, chiar merg din ce în ce mai prost”, a spus Robert Niță, completat de Cristi Coste:

ADVERTISEMENT

“Patru înfrângeri la rând. Cu Craiova lui Rotaru, acasă cu FCSB, la Farul și acum restanța cu CFR Cluj. Play-off-ul era un obiectiv minim pentrur Sepsi la cum începuse sezonul.”.

Înfrângerea lui Sepsi marchează relansarea luptei la campionat. CFR s-a apropiat la un punct de liderul FCSB, iar cele două echipe s-au detașat confortabil de restul urmăritoarelor. Nu mai puțin de 4 puncte sunt între locul 2, ocupat de CFR și locul 3, ocupat de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Sepsi ocupă locul 10 în clasament

“Dacă ne uităm, toate echipe de play-off. Sepsi, o echipă a lui Ciobotariu, care, dacă vedem și exemplul Voluntariului, primea foarte greu gol. În primul rând, ei asta pregătesc să nu primească gol. Și pe contraatac sau o sclipire a lui Ștefănescu, sau o realizare personală, să câștige jocul.

Sunt probleme la Sepsi din păcate pentru ei. Patru înfrângeri la rând, pentru o echipă care își propune să prindă primele 6 este mult. Sezonul a fost început cu trofeu. Ei încep sezonul câștigând cupa la Ploiești și după din ce în ce mai prost joacă echipa, cu excepțiile din cupele europene”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Hai să observăm puțin. Este traseul celor 6 meciuri din cupele europene pe care le-au jucat bine. Și eliminarea lor a fost dramatică, puteau ajunge în grupe cu puțin noroc, mă întreb ce ar fi fost atunci.

Mai uitați-vă la ceva, lipește axul central, Păun și cu Rodriguez. Ei în cupele europene, cu acei jucători au tras. De o bună bucată de vreme sunt probleme cu Matei. Ei au fost eliminați în ultima săptămână din august, acuzi un șoc. A trecut mai bine de o lună. Revino-ți! Ciobi, trezește-i!”, a completat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sepsi e in cadere libera

 

ADVERTISEMENT
Tags: