Sport

Dorința lui Mario Camora după CFR Cluj – Sepsi 3-0: ”Să avem o pauză liniștită”

Mario Camora a jubilat după victoria obținută în meciul CFR Cluj - Sepsi 3-0 și crede că formația sa pune presiune pe liderul FCSB.
05.10.2023 | 22:58
Dorinta lui Mario Camora dupa CFR Cluj  Sepsi 30 Sa avem o pauza linistita
Mario Camora a jubilat după victoria obținută în meciul CFR Cluj - Sepsi 3-0 și crede că formația sa pune presiune pe liderul FCSB. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa din Gruia s-a impus fără drept de apel, deși scorul final este mai drastic decât ceea ce s-a întâmplat pe teren, și este acum la un singur punct în spatele ”roș-albaștrilor”.

Reacția lui Mario Camora după CFR Cluj – Sepsi 3-0

La finalul partidei CFR Cluj – Sepsi 3-0, restanță din etapa a 5-a din SuperLiga, fundașul Mario Camora, autorul unui gol, își dorește o victorie și cu Dinamo pentru a fi liniște la formație în pauză competițională cauzată de jocurile naționalelor.

ADVERTISEMENT

”Știam că va veni o echipă rănită, dar cu valoare. Joacă un fotbal frumos Sepsi. Mister ‘Ciobi’ a făcut treabă bună la Voluntari și încearcă să facă asta și la Sepsi. A fost un meci echilibrat în prima repriză și am marcat pe final, după un penalty clar.

În a doua repriză cred că am dominat și nu am avut probleme. O echipă care vrea să câștige campionat, cupă, trebuie să aibă un lot mare, cu dubluri pe post și așa a fost astăzi. Cred că s-a schimbat jumătate de echipă.

ADVERTISEMENT

Am revenit aproape de primul loc. Eu încerc să dau totul în fiecare meci și i-am zis lui Mister că sunt dispus să ajut echipa de fiecare dată când mă bagă. Era foarte importantă victoria și duminică vrem să câștigăm ca sa avem o pauză liniștită”, a declarat Camora.

Bîrligea s-a descătușat după golul cu Sepsi

La rândul său, Daniel Bîrligea s-a arătat extrem de fericit pentru golul marcat, pentru că este primul după o pauză de două luni și jumătate. Atacantul a explicat de ce nu s-a bucurat foarte tare la reușita din meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

”Eram fericit în interior, doar că nu știam că era gol acum cu VAR-ul. Demult nu reușisem să dau gol, aveam un blocaj, sper că l-am dat deoparte și sper să înscriu cât mai mult de acum încolo.

S-a văzut și în Cupă că am schimbat foarte mult. Toți jucătorii s-au antrenat la maximum. Au avut și ei ocazii, dar din păcate pentru ei nu au băgat-o în poartă. Important e că am luat cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Este o victorie și mai mare și suntem acolo lângă cei de la FCSB. Ne luptăm până la final cu FCSB. Cu siguranță, totul se va juca în play-off”, a spus Bîrligea, care a precizat că așteaptă o convocare la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT