Sport

Cadou de coșmar pentru Sergiu Hanca! Ce urări i-au transmis fanii Universității Craiova: „La mulți ani în altă parte”. Foto

Sergiu Hanca a primit cadouri de coșmar din partea suporterilor Universității Craiova de ziua lui de naștere. Fanii oltenilor nu au uitat de litigiul cu formația din Bănie.
04.04.2023 | 17:35
Cadou de cosmar pentru Sergiu Hanca Ce urari iau transmis fanii Universitatii Craiova La multi ani in alta parte Foto
Cadou de coșmar pentru Sergiu Hanca! Urările suporterilor Universității Craiova de ziua lui. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca împlinește 31 de ani, iar suporterii Universității Craiova l-au ironizat pe fotbalistul „alb-albaștrilor” cu ocazia aniversării sale. Transferat în vara anului 2022 din Polonia, acesta împreună cu Ionuț Vînă este implicat într-un litigiu de 7,5 milioane de euro.

Cadou de coșmar pentru Sergiu Hanca! Urările fanilor Universității Craiova: „La mulți ani în altă parte”

Suporterii Universității Craiova i-au urat „de bine” lui Sergiu Hanca cu ocazia împlinirii a 31 de ani. Aceștia au avut mai multe mesaje pentru jucătorul care se află într-un litigiu de milioane de euro cu formația din Bănie și speră să revină la sentimente mai bune cu gruparea „alb-albastră”.

ADVERTISEMENT

Poate așa pricepe și el ceva, poate coboară cu picoarele pe pâmânt și începe să joace fotbal cu mai mult respect pentru suporteri și club. / Afară cu el, de când a venit a avut în plan să distrugă Craiova, în rest este o ca fotbalist, să plece și să ne lase în pace.

La mulți ani sănătoși! Hanca te rugăm, fă-ți datoria pentru care ai venit la acest club! / Cel mai frumos cadou să fi jucător la Universitatea Craiova… banul vine, joci, nu joci… Mai dai în judecată clubul. La mulți ani în altă parte”, au spus suporterii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca și suporterii „alb-albaștrilor” se află în „război” de când fundașul dreapta a hotărât să ceară despăbugiri de milioane de eruo. Acesta a luat decizia, după ce Mirel Rădoi l-a exclus din lotul Universității Craiova pentru derby-ul cu Rapid București.

La mulți ani, dar bine ar fi să îți schimbi caracterul. Concentrează-te pe fotbal. / Când ai sosit la Craiova m-am bucurat tare mult, pentru că știam că ești foarte bun și sper să continui la Craiova, dar nu cu atitudinea pe care o ai. La mulți ani sănătoși și fericiți

ADVERTISEMENT

I-aș da un milion de euro numai să plece de la noi, nu are ce căuta, avem nevoie de jucători loiali, să urmărească performanța fotbalistică, nu cea financiară. / Viitorul patron al echipei. La șapte milioane de euro a făcut doar poze cu tricoul Craiovei.

Eu zic că este de ajuns să îi ureze familia la mulți ani, Universitatea Craiova nu este familia lui din câte se pare. Nu are simțul penibilului”, au scris fanii oltenilor în rubrica de comentarii de pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
„La mulți ani, sănătate și mulți bani” a fost una dintre urările suporterilor
„La mulți ani, sănătate și muți bani” a fost una dintre urările suporterilor

Mihai Rotaru, atac la avocata lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă: „E vorba de incompentență”

În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Mihai Rotaru a pus tunurile pe avocata celor doi jucatori aflați în litigiu cu Universitatea Craiova. Memoriile lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au fost respinse la Comisia de Soluționare a Litigilor de la FRF.

Noi am crezut că avocata lor e escroacă și îi ațâță ca să zic așa. Dar nu e adevărat. Cred că e vorba de incompetență mare. În momentul în care vii și spui ‘100% vei câștiga la TAS’, te uiți și zici e nebună, ce gândește?

Mi-am dat seama că e vorba de incompetență și nu de vreo escrocherie la mijloc. Noi am avut cazul Eugen Neagoe – U Cluj. Dânsa e și avocatul domnului Neagoe. Și susținea sus și tare că la primul termen se închide procesul, câștigă Neagoe. Și îi convingea pe toți. Și eu le-am zis colegilor mei ‘Bă, voi sunteți nebuni, cum să se închidă la primul termen?”. a declarat Mihai Rotaru.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru ”ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT