Life

Cadou fabulos pentru Andreea Bănică, de 1 iunie. Cât costă mașina pe care i-a dăruit-o soțul ei, Lucian Mitrea

Cântăreața Andreea Bănică a avut parte de o surpriză uriașă de 1 iunie, Ziua Copilului, atunci când soțul ei i-a adus în fața casei noua ei mașină, un bolid cu care va face senzație pe șosele.
01.06.2022 | 13:55
Cadou fabulos pentru Andreea Banica de 1 iunie Cat costa masina pe care ia daruito sotul ei Lucian Mitrea
Cadou fabulos pentru Andreea Bănică de la soțul ei! Cât costă mașina pe care i-a dăruit-o de 1 iunie. Colaj Fanatik/ Sursa Foto: Facebook/Andreea Bănică
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a fost surprinsă de Lucian Mitrea, soțul ei, cu un cadou care o va transforma pe artistă într-una dintre cele mai invidiate cântărețe. Mai exact, ea a primit un Jeep, de culoare verde, cu toate dotările necesare care să transforme mașina într-una de fițe.

Ce mașină conduce Andreea Bănică. Artista, cadou fabulos de la soțul ei, Lucian Mitrea

Andreea Bănică a postat pe conturile sale de socializare un mic filmuleț în care este surprins momentul în care soțul ei, Lucian Mitrea, îi aduce un cadou pentru care poate fi invidiată de orice femeie.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile! La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta si nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit?”, a notat Andreea Bănică alături de imaginile în care fiul ei mai mic este de-a dreptul încântat de cadoul primit de mama sa. ”Este absolut superb”, spune, fericită, Andreea Bănică în timp ce primea indicațiile necesare de la soțul ei pentru a conduce cu grijă bolidul.

Normal, fiul lor voia să decapoteze Jeep-ul, dar, spre supărarea lui, evenimentul a fost amânat, Lucian Mitrea promițându-i însă micuțului că îi va arăta cum se transformă mașina de teren pe care i-a dăruit-o Andreei Bănică într-una decapotabilă.

ADVERTISEMENT

Normal, după ce Noah, fiul ei, a urcat în mașină și a turat puțin motorul care are 270 de cai putere, a venit și rândul Andreei Bănică. Instalată confortabil la volanul Jeep-ului Wrangler Rubicon verde pe care l-a primit de la Lucian Mitrea, ea a admirat bordul, a băgat cheia în contact și a pornit motorul care torcea sub capotă.

Cât costă mașina primită cadou de Andreea Bănică

Lucian Mitrea nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba de surpriza pe care i-a făcut-o soției sale, cântăreața Andreea Bănică. Iar mașina pe care i-a cumpărat-o nu este deloc ieftină.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform informațiilor obținute de FANATIK, Lucian Mitrea a cheltuit în jur de 66.000 de euro pentru mașină. Totuși, din imaginile prezentate de Andreea Bănică pe conturile ei de socializare, se poate observa că boldul are și mai multe opționale, prețul final depășind, lejer, suma de 70.000 de euro, putând să ajungă chiar și la 80.000.

E adevărat, Andreea Bănică și soțul ei fac afaceri serioase, atât din muzică, cât și din alte domenii, iar profiturile pe care le-au declarat la ANAF le permit, fără probleme, să facă asemenea achiziții extravagante, mai ales că artista își dorea o mașină nouă de mai multă vreme, iar ziua ei de naștere este peste trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se iubesc de pe vremea când artista avea 16 ani

Andreea Bănică (care va împlini 43 de ani pe 21 iunie) și Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Conform declarațiilor făcute de artistă, de-a lungul timpului, ea îl iubește pe Lucian Mitrea încă de la vârsta de 16 ani, soțul ei fiind singurul bărbat din viața ei.

De-a lungul celor mai bine de douăzeci de ani de relație, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au devenit și parteneri de afaceri, el fiind managerul artistei. Viața lor de cuplu a fost întârită și mai mult de apariția celor doi copii pe care îi au împreună, Sofia și Noah.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

”Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, povestea acum câțiva ani Andreea Bănică, citată de Elle.

ADVERTISEMENT