Sport

Cadou inedit la final de an pentru Denis Alibec. Atacantul, recompensat pentru golul cu Elveția

La finalul anului, Denis Alibec a primit un cadou neașteptat pentru golul marcat în meciul cu Elveția din preliminariile Euro 2024.
30.12.2023 | 23:17
Cadou inedit la final de an pentru Denis Alibec Atacantul recompensat pentru golul cu Elvetia
La finalul anului, Denis Alibec a primit un cadou neașteptat pentru golul marcat în meciul cu Elveția din preliminariile Euro 2024. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 32 de ani a înscris unicul gol al partidei de pe Arena Națională cu Elveția. Prin reușita sa, Alibec a asigurat naționalei României locul 1 în clasamentul Grupei I din preliminarii.

Denis Alibec a primit cadou un ceas

Golul înscris în poarta Elveției în ultimul joc de calificare pentru Euro 2024 i-a adus lui Denis Alibec un cadou surpriză. El a primit un ceas de colecție din partea renumitului artist Augustin Matei.

ADVERTISEMENT

”Am spus într-un mic clip pe TikTok că primului fotbalist care înscrie pentru naționala României în meciul cu Elveția, îi fac un ceas. După cum știți, Denis Alibec a fost primul. Așa că, fotbalistul naționalei a venit la mine în atelier să îi înmânez ceasul”, a scris Augustin Matei pe contul de Facebook.

Acesta a urcat și mai multe fotografii în care apare alături de Alibec. Ceasul conține o imagine a atacantului naționalei și numele acestuia în partea de jos. În partea de sus este prenumele artistului și trei puncte în culorile drapelului României.

ADVERTISEMENT

Augustin Matei este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de ceasuri din România. El a creat ceasuri pentru personalități din lumea întreagă precum Papa Francisc, Sylvester Stallone, Tudor Gheorghe, Ion Caramitru, Eduard Irimia, Dragoș Anastasiu, dar și pentru Casa Regală a României.

Farul încearcă să-l readucă pe Alibec

Denis Alibec a plecat în vară de la Farul Constanța după ce a pus umărul la câștigarea primului titlu din istorie și a semnat cu modesta formație Muaither SC din Qatar, pentru care a marcat 4 goluri și a dat 2 pase decisive în 12 meciuri.

ADVERTISEMENT

Atacantul vrea cu orice preț să rămână în vizorul lui Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania și își dorește să se întoarcă în Europa. O variantă a reprezentat-o Gaziantep, însă Marius Șumudică nu-l poate lua în Turcia deoarece Alibec a jucat deja la două echipe în acest sezon.

În condițiile sate, singura șansă pentru Denis Alibec să plece din Qatar este o revenire la Farul. ”Am vorbit și cu Mister (n.r. – Gică Hagi), poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul”, a spus atacantul.

ADVERTISEMENT

Președintele Gică Popescu a recunoscut că Farul Constanța l-ar dori din nou pe Alibec sub formă de împrumut, iar Ciprian Marica, unul dintre acționarii ”marinarilor” nu a exclus o revenire a jucătorului în această iarnă.

ADVERTISEMENT