Sport

Cadou pentru eroul Rapidului cu FCSB! Clubul giuleştean a făcut anunţul oficial

Paul Iacob, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului din acest sezon, a semnat prelungirea contractului până în 2026. Fundaşul a marcat în derby-ul cu FCSB.
22.11.2023 | 22:46
Cadou pentru eroul Rapidului cu FCSB Clubul giulestean a facut anuntul oficial
Cadou pentru eroul Rapidului cu FCSB! Clubul giuleştean a făcut anunţul oficial. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid îşi consolidează lotul pentru sezonul viitor. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă foarte bună şi îşi propune câştigarea titlului în actuala stagiune, fiind pe locul trei în acest moment, la patru puncte de FCSB.

Cadou pentru eroul Rapidului cu FCSB: “Îmi doresc foarte mult să avem rezultate importante”

Unul dintre eroii derby-ului cu roş-albaştrii, Paul Iacob, marcatorul unui gol în victoria cu 2-1 împotriva FCSB-ului, şi-a prelungit contractul cu Rapid până în anul 2026. Fotbalistul a declarat:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur mult că am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Îmi doresc foarte mult să avem rezultate importante împreună și să reușim să câștigăm trofee.

Sper ca la vară să putem sărbători câștigarea campionatului. Clubul a avut încredere în mine și cred că acest contract arată că le-am răsplătit încrederea.

ADVERTISEMENT

Voi da în continuare tot ce am mai bun pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Hai, Rapid!”, a spus Paul Iacob după ce a semnat prelungirea contractului.

Paul Iacob
Paul Iacob

Iacob a marcat cinci goluri în tricoul Rapidului!

Paul Iacob a semnat cu Rapid la data de 1 iulie 2022 din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Chindia Târgovişte. De atunci, a adunat 34 de meciuri în tricoul giuleştean şi a marcat cinci goluri.

ADVERTISEMENT

Fundaşul central în vârstă de 27 de ani a mai evoluat în carieră la Farul Constanţa, Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, ASA Târgu Mureş, Dunărea Călăraşi şi Chindia Târgovişte.

Rapid vrea un trofeu în acest sezon!

Pentru Rapid urmează duelul cu U Cluj din SuperLiga. Giuleştenii sunt neînvinşi în campionat din data de 13 august, când au cedat pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Giuleştenii au ca obiectiv în acest sezon şi câştigarea Cupei României. După egalul din Ghencea cu CSA Steaua, formaţia lui Bergodi este obligată să câştige duelul cu CFR Cluj, programat pe 6 decembrie.

ADVERTISEMENT