Life

Cadoul fabulos primit de Teo Trandafir de la Andreea Marin, în direct: „Ești prima din România care are asta”

Teo Trandafir a primit un cadou neașteptat de la Andreea Marin, în direct în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.
28.09.2021 | 18:30
Cadoul fabulos primit de Teo Trandafir de la Andreea Marin in direct Esti prima din Romania care are asta
Teo Trandafir și Andreea Marin sunt colege de breaslă și amice. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a luat-o prin surprindere pe Teo Trandafir în propria ei emisiune. Prezentatoarea de la TVR i-a oferit un pandantiv cu o piatră denumită ochi de tigru, unul cu puteri de-a dreptul miraculoase.

Nu este nicio exagerare, iar de asta s-a convins însăși vedeta Kanal D. Andreea i-a oferit prezentatoarei Teo Show un cadou de-a dreptul revoluționar, căci în momentul în care a rugat-o pe vedetă să apropie lănțișorul de ecranul telefonului, Teo a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Andreea i-a spus că s-a gândit foarte mult la acest cadou, pe care Teo cu siguranță îl va purta peste tot cu ea.

Andreea Marin, cadou cu totul inedit pentru Teo Trandafir

„Pentru că ești mamă și și eu sunt mamă… Ești prima din România care are asta”, i-a spus diva TVR Teodorei în momentul în care i-a înmânat cadoul, în direct.

ADVERTISEMENT

Despre ce e vorba mai exact? Andreea a povestit că pentru a te bucura de acest cadou realizat de Creative Hub, firmă cu care vedeta colaborează de ceva vreme, trebuie să ai o anumită aplicație pe telefonul mobil.

Pe pandantiv pot fi înregistrate orice fel de imagini, cărți sau chiar videoclipuri memorabile. Prin simpla apropiere a pandantivului de telefon, acesta va afișa pe ecran conținutul respectiv.

ADVERTISEMENT

În cazul lui Teo, Andreea s-a gândit să pună niște imagini cu ea și fiica ei, Maya, pe fundalul unei melodii emoționante.

Vedeta a fost extrem de impresionată de darul primit de la colega ei de breaslă. Nu a mai avut cuvinte prin care să îi mulțumească.

ADVERTISEMENT
teo trandafir
Teo Trandafir a fost luată prin surprindere de Andreea Marin, în direct. Foto: Kanal D

Prezentatoarea TV, despre cum o răsfață iubitul ei și Covid

Andreea Marin a vorbit, printre altele, în cadrul Teo Show, despre relația cu partenerul ei, diplomatul Adrian Brâncoveanu, dar și despre infectarea recentă cu coronavirus.

Vedeta a mărturisit că este răsfățată de iubitul ei. Despre el a spus că este expert în gătit. Cel mai mult o surprinde atunci când îi prepară diferite rețete italienești.

Cât despre Covid-19, Andreea a spus că a avut norocul de a fi vaccinată în momentul în care s-a infectat. Simptomele nu au fost unele preocupante. S-a confruntat cu mici dureri de mușchi și febră. Și-a revenit foarte repede.

Vedeta a mai spus că în această perioadă are foarte mare grijă de ea și de fiica ei, care a trecut și ea prin boală în luna decembrie a anului trecut.

 

ADVERTISEMENT