Life

Cadoul primit de fata lui Teo Trandafir de la Rita Mureșan. Prezentatoarea are deja o colecție cu respectivul obiect

Rita Mureșan a surprins-o plăcut pe Teo Trandafir, în direct, oferindu-i prezentatoarei un cadou pentru fiica ei, Maia, care de curând a împlinit vârsta de 18 ani.
12.05.2022 | 16:06
Cadoul primit de fata lui Teo Trandafir de la Rita Muresan Prezentatoarea are deja o colectie cu respectivul obiect
Rita Mureșan i-a oferit un cadou special fetei lui Teo Trandafir. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Rita Mureșan sunt prietene bune de mai mulți ani, iar cele două s-au revăzut în cadrul emisiunii pe care vedeta o prezintă la Kanal D.

Rita Mureșan, cadou special pentru fiica lui Teo Trandafir

Rita nu a uitat de ziua Maiei, fata lui Teo Trandafir, și i-a oferit un cadou cu o însemnătate specială, un obiect cu care realizatoarea tv are deja o întreagă colecție.

ADVERTISEMENT

Rita i-a dat prezentatoarei un înger în miniatură, cu clopoțel, creatoarea de modă fiind, mai nou, pasionată de spiritualitate.

„Toți îngerii pe care îi am de la tine, îi păstrez. I-am luat peste tot pe unde ne-am mutat”, a mărturisit Teo Trandafir la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cele două au vorbit despre fetele lor, Teo fiind curioasă cum a depășit Rita momentul în care fiicele sale, Rebeca și Gloria, și-au luat zborul din cuib.

Rita a declarat că i-a fost foarte greu la început, dar acum este foarte mândră de fetele sale. Una dintre ele, Rebeca, e stabilită la New York, iar cea mică, Gloria, locuiește în Londra.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a spus că le-a vizitat destul de des de când au plecat de acasă încât știe deja toate zborurile spre America și Marea Britanie.

Maia ar vrea să își continue studiile peste hotare

Teo Trandafir este destul de emoționată când se gândește la clipa în care Maia își va lua viața pe cont propriu. Fiica vedetei Kanal D încă nu s-a hotărât cu privire la țara în care să își continue studiile.

ADVERTISEMENT

Una dintre opțiuni este Universitatea Cambridge din Londra, dar nimic nu e bătut în cuie deocamdată.

Fiica lui Teo Trandafir a împlinit 18 ani la începutul acestei săptămâni, mai exact pe 9 mai. Colega lui Mihai Mitoșeru a marcat acest moment emoționant cu o postare pe Instagram, când Maia era doar un bebeluș. Și mesajul scris de vedetă a ajuns la inimile internauților.

„Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită. Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!”, a notat Teo Trandafir.

 

ADVERTISEMENT