Sport

Cadoul special primit de Rafael Nadal din partea lui Leo Messi. ”Cu multă dragoste și admirație”

Marele jucător de tenis Rafael Nadal a primit un cadou special din partea lui Leo Messi, la un an după ce acesta a câștigat cu Argentina Cupa Mondială la fotbal.
19.12.2023 | 11:02
Cadoul special primit de Rafael Nadal din partea lui Leo Messi Cu multa dragoste si admiratie
Cadoul special primit de Rafael Nadal din partea lui Leo Messi. ”Cu multă dragoste și admirație”
ADVERTISEMENT

Mândru de cadou, Rafael Nadal a expus acest ”trofeu” în muzeul academiei pe care o deține. ”Para Rafa, con mucho cariño admiracion (Pentru Rafa, cu multă dragoste și admirație)”, e scris pe tricoul lui Leo Messi. Așadar, argentinianul i-a trimis lui Rafa Nadal un tricou cu autograf.

Cadoul special primit de Rafael Nadal din partea lui Leo Messi

Academia de Tenis a lui Rafa Nadal e situată în Manacor, Spania, și are ca țel să pregătească tinerele talente tenis și pentru a-i aduce la ”cel mai bun nivel al lor, la fel ca și Leo și echipa națională a Argentinei”. Gestul lui Messi vine la un an de la victoria triumfală a Argentinei la Cupa Mondială împotriva Franței și a lui Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, între Rafael Nadal și Leo Messi există o relație marcată de respect, astfel că nimeni nu s-a mirat când jucătorul de tenis l-a susținut mereu pe Messi în lupta pentru Balonul de Aur, considerându-l cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile.

Lesne de înțeles, atât Rafa Nadal cât și Leo Messi sunt considerați printre cei mai buni sportivi, astfel că relația dintre cei doi e cu atât mai specială. Rafa Nadal a câștigat 22 de titluri de Grand Slam de-a lungul carierei sale istorice, deținând inclusiv un record de 14 titluri la French Open.

ADVERTISEMENT

Între timp, fotbalistul celor de la Inter Miami, Leo Messi, e considerat de multă lume cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, peste conaționalul Diego Armando Maradona, peste brazilianul Pele și peste porgughezul Cristiano Ronaldo.

Conform GOAL.com, Leo Messi se pregătește de sărbătoare și va petrece Crăciunul alături de prieteni și familie, înainte de începerea presezonului în ianuarie pentru echipa MLS Inter Miami. În noul an, argentinianul se va întoarce pe teren pentru a încerca să facă anul lui Inter Miami mult mai bun comparativ cu cel care tocmai trece.

ADVERTISEMENT

Leo Messi pregătește campania de transferuri la Inter Miami

Tocmai de asta, Leo Messi lucrează deja alături de conducătorii lui Inter Miami la noua campanie de transferuri, iar cap de listă e bunul său prieten Luis Suarez. Fotbalistul mai are o lună de contract cu Gremio, după care sunt șanse mari să vină în SUA. “Este o posibilitate, mai ales că aș merge alături de cel mai bun jucător al planetei și de un bun prieten”, a explicat Suarez.

Ivan Rakitic, ex Barcelona și acum la FC Sevilla, alături de Sergi Roberto, tot de la Barcelona, ar fi alte ținte ale lui Leo Messi. Cu toate acestea, Sergi Roberto nu ar fi tocmai încântat să ajungă în SUA. “Aș vrea să joc în MLS, dar este o experiență la care mă gândesc mai degrabă pe viitor”, a declarat Sergi Roberto.

ADVERTISEMENT

Alte ținte interesante pentru Inter Miami și Leo Messi ar fi David de Gea și Thomas Muller. De Gea și-a încheiat conturile cu Manchester United și este liber de contract din iulie, astfel că a anunțat că ar prefera să ajungă în MLS, în detrimentul fotbalului arab. Cât despre atacantul Thomas Muller, acesta a ajuns la 34 de ani și nu ar mai fi piesă de bază la Bayern Munchen, astfel că ar lua în considerare o aventură la Miami.

ADVERTISEMENT