Sport

Leo Messi a făcut lista de transferuri la Inter Miami. Vrea staruri de la Barcelona și Bayern Munchen

Inter Miami se pregătește de ceea ce se dorește a fi cel mai bun sezon din istoria clubului. Iar pentru asta se pregătește o campanie de achiziții pe măsură.
16.12.2023 | 10:10
Leo Messi a facut lista de transferuri la Inter Miami Vrea staruri de la Barcelona si Bayern Munchen
Leo Messi vrea trofee la Inter Miami și a pregătit lista de transferuri pentru David Beckham. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cu Messi, Busquets și Alba în echipă, Inter Miami are toate motivele să spere că va scrie istorie în 2024. Dar Beckham și ceilalți acționari ai formației din Florida vor să continue cu întăririle. Iar lista de transferuri a fost făcută exact așa cum și-a dorit Messi, anunță TyC Sports.

Leo Messi vrea să își mai aducă la Inter Miami foști colegi de la Barcelona. Sergi Roberto, Ivan Rakitic și Luis Suarez pe lista formației din Florida

Leo Messi ar vrea să îl aducă la Miami pe Sergi Roberto, fostul său coleg de la FC Barcelona. Doar că fotbalistul de 31 de ani spune că tot ce îl interesează este prelungirea acordului cu formația catalană. “Aș vrea să joc în MLS, dar este o experiență la care mă gândesc mai degrabă pe viitor”, a punctat Sergi Roberto. Rămâne însă de văzut dacă este și în planurile lui Xavi la Barcelona.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Messi l-ar vrea pe Ivan Rakitic la Miami, un alt fost coleg de la FC Barcelona. În prezent, Rakitic joacă pentru Sevilla, dar ia cu siguranță în calcul o mutare la Miami. Va împlini 36 de ani în martie și rămâne de văzut dacă transferul se poate realiza în această iarnă, sau la vară.

Luis Suarez nu avea cum să lipsească de pe lista de achiziții a lui Inter Miami. Mutarea ar putea una ușor de realizat, în condițiile în care contractul lui Suarez cu Gremio expiră la finalul acestei luni. “Este o posibilitate, mai ales că aș merge alături de cel mai bun jucător al planetei și de un bun prieten”, a spus Suarez.

ADVERTISEMENT

David de Gea și Thomas Muller sunt și ei printre țintele lui Inter Miami în perioada de transferuri

Pe lista lui Inter Miami ar fi și doi foști rivali ai lui Leo Messi în UEFA Champions League: David de Gea și Thomas Muller. De Gea, 33 de ani, este liber de contract din iulie, când s-a despărțit de Manchester United. A anunțat recent că ar prefera MLS în fața unei experiențe în Arabia Saudită.

Thomas Muller, 34 de ani, joacă tot mai puțin la Bayern Munchen și ar putea fi și el tentat de o schimbare în cariera sa. Muller a mai fost în negocieri cu formații din MLS și în primăvară, dar a considerat că încă mai poate fi de folos pentru Bayern. Rămâne de văzut dacă își va schimba poziția.

ADVERTISEMENT

În fine, Inter Miami ar fi intrat și în cursa pentru un tânăr talent de la Newell’s Old Boys, fosta formație a lui Leo Messi. Brian Aguirre, 20 de ani, este cotat deja la 8 milioane de euro și este în vederea mai multor echipe. Inter Miami ar putea avea un avantaj tocmai datorită lui Messi.

Inter Miami și-a stabilit deja o parte dintre amicalele din pre-sezon. Leo Messi îl va înfrunta din nou pe Cristiano Ronaldo

De altfel, Inter Miami va înfrunta pe Newell’s Old Boys într-un amical care va avea loc chiar în Florida, pe 15 februarie. Este un joc special pentru Leo Messi, contra primei sale echipe. De asemenea, antrenorul lui Inter Miami, Gerardo Martino, a jucat pentru Newell’s Old Boys la începutul anilor 80.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai așteptat amical al lui Inter Miami va fi la Riyadh, contra lui Al Nassr. Leo Messi și Cristiano Ronaldo se vor înfrunta din nou pe 1 februarie, în Arabia Saudită. De asemenea, Inter Miami va înfrunta și pe Al Hilal, pe 29 ianuarie.

ADVERTISEMENT