Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cadoul surpriză oferit de Robert Niță lui Florin Talpan: ”Vă ofer tricoul ‘Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!’”. Video Exclusiv

Robert Niță a glumit cu Florin Talpan la emisiunea FANATIK SUPERLIGA și i-a transmis că îi va face un cadou inedit cu tricoul pe care îl purta când era jucător.
04.03.2023 | 07:20
Cadoul surpriza oferit de Robert Nita lui Florin Talpan Va ofer tricoul Sunt bun dar nu ma vede nimeni Video Exclusiv
Robert Niță a glumit cu Florin Talpan la emisiunea FANATIK SUPERLIGA și i-a transmis că îi va face un cadou inedit cu tricoul pe care îl purta când era jucător. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Rapidului a povestit în stil propriu, cu mult umor, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI care este adevărata poveste a celebrului tricou cu mesajul ”Sunt bun, dar nu mă vede nimeni”.

Robert Niță, cadou neașteptat pentru Florin Talpan

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță l-a ironizat subtil pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, și i-a promis că-i va face cadou tricoul care i-a adus celebritatea.

ADVERTISEMENT

”Sunteți omul potrivit la locul potrivit. Eu nu știu de ce tot tărăgănează oamenii ăștia și nu vă numesc odată că uite cât suflet puneți, cu câtă patimă vorbiți. Eu vă apreciez, serios”, a spus Robert Niță, iar Talpan a răspuns: ”Poate sunt puțin vulcanic, dar eu aseară nu am dormit, depun foarte mult suflet în acest dosar”.

”Se simte, domnul Talpan în vocea dumneavoastră și emoția, și hotărârea. Ca să glumim puțin, să vă mai aduc așa în termeni fotbalistici, eu am un tricou de pe vremea când jucam fotbal și scrie pe el așa ‘Sunt bun, dar nu mă vede nimeni’, cu dragă inimă vi-l fac cadou”, a continuat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

”Îl aștept pe adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua”, a marjat Talpan, iar fostul atacant al Rapidului a continuat pe linia ironică: ”Robert Niță mă numesc, ca să știți de la cine primiți coletul”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Talpan se plânge că nu a fost avansat în funcție

Discuția amicală dintre Robert Niță și Florin Talpan de la emisiunea FANATIK SUPERLIGA a continuat în aceeași notă, iar juristul CSA Steaua s-a plâns de faptul că are o funcție prea mică, dar nimeni nu se gândește să-l avanseze.

ADVERTISEMENT

”Știu că dumneavoastră sunteți rapidist și văd că la Rapid merg lucrurile mult mai bine. Un alt club care merge foarte bine, deși mulți suporteri nu o să fie de acord cu mine, e Sepsi. Rămân surprins. Sunt oameni care știu să conducă și cluburile acestea or să ajungă sus. O să vedeți că Sepsi în scurt timp va câștiga campionatul”, a declarat Talpan.

”Ce spun acolo, șeful departamentului juridic sau ce trebuie să scriu în afară de numele dumneavoastră? Pentru ca să trimit coletul”, a întrebat tot pe un ton de glumă Robert Niță.

ADVERTISEMENT

”Eu am o funcție foarte mică, consilier juridic șef. Problema este că nimeni din conducerea Armatei, având atâtea rezultate, nu s-a gândit la mine. M-au tot prostit că-mi fac funcție, că nu știu ce. Dar știți cum e? Nu poți să prostești foarte mult timp un copil. Eu nu mai accept lucrul ăsta și că s-a ajuns aici. Cei care au greșit trebuie să răspundă”, a precizat juristul CSA Steaua.

VEZI MAI JOS ÎNTREG DIALOGUL INCENDIAR CU FLORIN TALPAN

Ce șanse are FC U Craiova în cazul meciului cu Sepsi

În final, Florin Talpan a vorbit despre cazul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC U Craiova și este de părere că gruparea patronată de Adrian Mititelu nu are nicio șansă să primească câștig de cauză.

”Nu câștigă niciun apel FC U Craiova. Nu mai dacă au relații la comisiile federației câștigă. Avocatul care a venit să reprezinte FCSB-ul, Dan Idita, a fugit de aici repede la comisii. Vă dați seama cât suflet depune acum pentru Craiova. El e cu mai multe echipe”, a afirmat Talpan, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT