Sport

Cadourile extravagante pe care și le-a făcut Zlatan Ibrahimovic la împlinirea a 41 de ani. A scos din buzunar o sumă colosală. Foto

Zlatan Ibrahimovic a împlinit 41 de ani. Atacantul lui AC Milan și-a dăruit nu unul, ci două cadouri extravagante. A plătit o sumă uriașă.
03.10.2022 | 18:27
Cadourile extravagante pe care si lea facut Zlatan Ibrahimovic la implinirea a 41 de ani A scos din buzunar o suma colosala Foto
Zlatan Ibrahimovic a scos din buzunar milioane de euro pentru a-și face singur cadourile la aniversarea a 41 de ani. Sursa foto: rossoneri.com
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic este un fotbalist aparte. Înzestrat cu calități fizice impresionante, suedezul a avut succes la toate echipele la care a evoluat. A adunat o avere din fotbal astfel că, la aniversarea a 41 de ani a scos din buzunar milioane de euro pentru cadourile dorite.

Zlatan Ibrahimovic și-a făcut singur cadourile aniversare

Nu unul, ci două cadouri de milioane de euro și-a dăruit Zlatan Ibrahimovic la ceas aniversar. Suedezul este recunoscut pentru pasiunea lui pentru mașinile de lux italiene.

ADVERTISEMENT

Numai anul trecut a plătit o jumătate de milion de euro pentru un Ferrari SF90 Spider. Și-a dorit mai mult, dar nu s-a putut decide asupra culorilor, așa că la aniversarea de 41 de ani și-a achiziționat două mașini din gama producătorului italian.

Ultimele bijuterii din colecția impresionantă sunt un model Ferrari Daytona SP3, a cărui preț de vânzare este de aproximativ 2,2 milioane de euro, și un Ferrari 812 Competizione A, pentru care a achitat încă 550.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Atacantul care în această vară a cucerit un nou titlu de campion în Serie A cu AC Milan și-a prezentat ultimele achiziții în stilul său personal: ”La mulți ani lui Zlatan!”, a scris suedezul atașând pe rețelele de socializare fotografii cu cei doi bolizi.

Oficialii ”diavolilor” au intrat în jocul lui Ibrahimovic și i-au urat La mulți ani în ton cu mesajul său: ”Nu se mai fac ca tine. Să ai o aniversare divină. Într-un cuvânt, unic!”, au scris rossonerii pe contul oficial de Tweeter.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic nu se gândește la retragere

Cariera lui Zlatan Ibrahimovic a început în urmă cu 23 de ani, la Malmo, echipa din orașul natal a atacantului. A jucat de-a lungul anilor la Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, PSG, Manchester United și LA Galaxy.

La AC Milan a evoluat prima oară între 2010 și 2012. În 2019 a revenit pe San Siro și i-a ajutat pe ”diavoli” să cucerească un nou titlu după 11 ani de așteptare.

ADVERTISEMENT

Nordicul nu se gândește la retragere. Mai mult, în această vară și-a pus semnătura pe un nou acord cu AC Milan valabil până în vara anului viitor.

862 de meciuri a jucat Zlatan Ibrahimovic la nivel de echipe de club și a marcat 510 goluri în întreaga carieră

3.000.000 de euro este cota de piață a suedezului, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT
Tags: