Sport

Cadu, anunț despre revenirea la CFR Cluj! În ce condiții s-ar întoarce la echipa la care a făcut istorie

Ricardo Cadu, fostul fundaș de la CFR Cluj, a discutat despre revenirea în Gruia. Portughezul a explicat condițiile întoarcerii la formația lui Neluțu Varga.
06.04.2024 | 11:08
Cadu anunt despre revenirea la CFR Cluj In ce conditii sar intoarce la echipa la care a facut istorie
Ricardo Cadu, despre revenirea la CFR Cluj. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ricardo Cadu visează să se întoarcă la CFR Cluj. Fostul fundaș al ardelenilor a explicat și condițiile revenirii sale în Gruia. Portughezul a mai discutat și despre banca tehnică a formației lui Neluțu Varga.

Cadu, anunț despre revenirea la CFR Cluj! În ce condiții s-ar întoarce la ardeleni

Ricardo Cadu își dorește să revină la CFR Cluj, dar pe banca tehnică. Portughezul susține că visează să antreneze formația din Guria pentru care a evoluat ca jucător timp de 8 ani. Fostul fundaș central al ardelenilor s-ar întoarce în primă etapă chiar și ca secund.

ADVERTISEMENT

“Sigur, e un vis pe care îl am şi sigur vreau să mă întorc. Ca antrenor, nu! Dar pot să mă întorc și cu un antrenor, de exemplu. Depinde ce vor la CFR şi cine va fi la Cluj.

În momentul de faţă trebuie să se gândească la viitor, nu la prezent. S-a terminat. A fost Cupa, campionatul, e timpul să se gândească la următorul campionat”, a spus Ricardo Cadu, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cum arată antrenorul potrivit pentru CFR Cluj?

După plecarea lui Adrian Mutu de la CFR Cluj, anunț dezvăluit de FANATIK, Ricardo Cadu a discutat și despre cea mai bună soluție pentru banca tehnică a ardelenilor.

Pe lângă Dan Petrescu, proaspăt demis de la Jeonbuk, fostul jucător din Gruia vede ca o soluție bună instalarea unui antrenor portughez de către Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

“Nu mă aşteptam pentru că e perioada foarte scurtă, dar după ce s-a întâmplat ieri, Mutu s-a gândit şi a vrut să plece. CFR de 5 meciuri joacă foarte puţin, nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar aşa e în fotbal.

Era o soluţie bună Dan Petrescu, ce a făcut el la CFR… Un antrenor foarte bun şi eu zic că e o solutie bună, însă, nu ştiu cine poate să vină.

ADVERTISEMENT

CFR a avut succes cu antrenori portughezi şi de ce nu un antrenor portughez? Sunt mai mulţi antrenori care sunt foarte buni şi au nevoie de ocazie să antrenze o echipă”, a mai spus fostul fundaș al celor de la CFR Cluj.

Ricardo Cadu a evoluat pentru CFR Cluj în perioada 2006 – 2014. În cei 8 ani petrecuți în Gruia portughezul a câștigat 8 trofee. De 3 ori campionatul, 2 cupe și 2 supercupe. Fundașul central a marcat 30 de goluri și a oferit 2 assist-uri în cele 250 de meciuri jucate pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT