Sport

Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk! Se întoarce la CFR Cluj?! Mesajul misterios al antrenorului

Jeonbuk Hyundai, formația din Coreea de Sud, l-a demis pe Dan Petrescu din postura din antrenor principal al clubului după o serie de 8 meciuri fără victorie.
06.04.2024 | 13:42
Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk Se intoarce la CFR Cluj Mesajul misterios al antrenorului
Dan Petrescu, dat afară de la Jeonbuk. Sursa: Facebook Jeonbuk
ADVERTISEMENT
06-04-2024
10:46

OFICIAL. Dan Petrescu şi-a dat demisia de la Jeonbuk. Se întoarce la CFR Cluj?!

Jeonbuk anunţă că Dan Petrescu şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al clubului după ce i-a dus pe sud-coreeni pe ultimul loc al clasamentului. “Bursucul” ar putea să revină la CFR Cluj şi a avut un mesaj misterios la despărţirea de asiatici, prin care dă de înţeles că se va întoarce în ţară: 

„A fost o perioadă minunată să lucrez cu cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. Voi păstra în suflet experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”, a spus Dan Petrescu. 

Dan Petrescu, fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, a fost demis din funcția de antrenor principal al clubului Jeonbuk Hyundai după o serie de 8 meciuri fără victorie.

Jeonbuk s-a despărțit de Dan Petrescu: „Urmează anunțul oficial”

Presa din Coreea de Sud scrie că cele două părți au ajuns deja la un acord oficial în ceea ce privește demiterea lui Dan Petrescu din cadrul clubului. Înfrângerea cu Jeju United, scor 0-2, a fost picătura care a umplut paharul pentru conducerea celor de la Jeonbuk.

ADVERTISEMENT

Jeonbuk s-a despărțit de antrenorul Dan Petrescu. Clubul și antrenorul au căzut de acord pentru rezilierea contractului din cauza rezultatelor extrem de dificile din ultima perioadă.

Am înțeles că mai rămâne doar anunțul oficial din partea clubului aflat în acest moment pe ultimul loc în campionat. Nu doar rezultatele au fost patetice, ci și atmosfera de la echipă.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce jocul letargic a continuat, fotbaliștii și-au pierdut încrederea, iar în cadrul clubului au existat îndoieli cu privire la Dan Petrescu, care nu avea o direcție clară”, a scris presa din Coreea de Sud.

Jeonbuk, una dintre cele mai puternice echipe din Coreea de Sud, se află în acest moment pe ultimul loc în K-League, după 5 etape. Dan Petrescu nu a legat nicio victorie de când a început campionatul, reușind să obțină doar 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu mai poate rămâne doar pentru un meci la Jeonbuk

Cu toate astea, presa din Coreea de Sud scrie că Dan Petrescu ar mai putea rămâne un meci la Jeonbuk, pentru a minimaliza confuzia jucătorilor. Se așteaptă ca „Bursucul” să stea pe bancă în partida, de acasă, cu Gangwon FC.

Jurnaliștii din Coreea de Nord mai scriu că Dan Petrescu ar fi fost deja contactat pentru o revenire în România, cel mai probabil la CFR Cluj, după ce Adi Mutu a demisionat de la formația din Gruia.

ADVERTISEMENT

Se mai zvonește că Jeonbuk avea deja pregătită o listă de posibili înlocuitori pentru Dan Petrescu, doar că aceștia nu se așteptau să fie nevoiți să-l demită pe Dan Petrescu așa devreme.

De când a preluat echipa din Coreea de Sud, Dan Petrescu a disputat 38 de meciuri pe banca celor de la Jeonbuk, având un bilanț de 15 victorii, 12 înfrângeri și 11 rezultate de egalitate.

Dan Petrscu, dat afară de Jeonbuk

ADVERTISEMENT
Tags: