Life

Călin Geambașu, victorie în instanță: ”Cât or costa ani de plângeri?”

După 6 ani de procese procurorii au decis. Angelica Cadar a primit sentința definitivă privind redeschiderea urmăririi penale.
16.11.2023 | 12:30
Calin Geambasu victorie in instanta Cat or costa ani de plangeri
Călin Geambașu, decizie definitivă. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După ani întregi de anchete și cercetări, de acuze și atacuri la adresa lui Călin Geambașu, Angelica Cadar este acum urmărită penal pentru infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.

Angelica Cadar, mama copilului lui Călin Geambașu, e urmărită penal

Din anul 2012, Călin Geambașu nu a mai format cu cuplu cu mama fiului său. Într-o zi i-a adus la cunoștință să contribuie și ea la cheltuielile casei. Din acel moment a început războiul. Pentru FANATIK, Călin Geambașu dezvăluie cum s-a purtat Angelica Cadar la procesul pentru stabilirea domiciliului lui Davin, fiul lor.

ADVERTISEMENT

Apoi cum a început să facă plângeri pentru agresiune și scandaluri, chiar dacă pozele fostului cuplu dovedeau contrariul. Acum, Angelia Cadar a primit sentința definitivă privind redeschiderea urmăririi penale.

Călin Geambașu explică scandalul cu Angelica Cadar

Din anul 2012, Călin Geambașu nu mai formează un cuplu cu Angelica Cadar. Mult timp, din exterior relația lor era poate puțin mai tumultoasă, dar nimeni nu a știut adevărul. Și după venirea pe lume a lui Davin lucrurile nu au reușit să se așeze.

ADVERTISEMENT

“Eu m-am delimitat relațional de Angelica începând cu anul 2012, dar am continuat să rămân în mediul familial, pentru ca al nostru copil să aibă parte de sprijinul ambilor părinți.

După mulți ani de nemuncă și întreținut chiar și neamurile ei cu care m-am trezit în casă, i-am cerut să achite măcar un minim din ceea ce înseamnă propria-i existență”, ne spune Călin Geambașu.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit scandalul între cei doi foști iubiți

După ce cunoscutul cântăreț i-a pus în vedere să contribuie și ea la cheltuielile casei, lucrurile au degenerat. Primul pas a fost când Angelica Cadar a demarat procesul pentru stabilirea domiciliului copilului.

“Din acel moment s-a supărat că mi-am permis să încerc să ies din zona abuzului material și a început să-și însceneze certuri artificiale pentru a înregistra efecte. Însă, în urma anilor de anchete, s-a dovedit că aceste scenete erau pur teatrale și că nu aveau nicio legătură cu sensul real al vieții noastre. Pentru a se eschiva de la plata datoriilor și a abate atenția de la cererile mele minimale, a demarat proces pentru stabilirea domiciliului copilului.

ADVERTISEMENT

L-a pierdut, iar în apel nu a cerut nimic pentru/ despre copil, ci a emis numai pretenții materiale. I-a fost respins și apelul. În paralel cu procesul ce viza, chipurile, copilul, de care nu se interesa cu lunile și pe care l-a abandonat în școală, îmi făcea multiple plângeri false și diferite sesizări. Asta pentru a mă hăitui și a-mi distrage atenția de la procesul în derulare și implicit, creșterea copilului”, declară Călin Geambașu, pentru FANATIK.

“Sentința penală de acum vine pentru a  sancționa suferințele pricinuite propriului copil”

Pe 15 noiembrie a fost dată sentința, Angelica Cadar este acum urmărită penal pentru infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare. “Aceste uneltiri și abordări deliberat derutante au fost observate în timp de către cei abilitați. Sentința penală de acum vine pentru a cerceta și sancționa astfel de plângeri false și suferințe pricinuite propriului copil.  Pentru a nu încuraja astfel de practici perpetuate în societate.

Am o serie de poze, în paralel cu plângerile false pe care mi le făcea. Nu sunt făcute în orice context, ci într-unul când totul s-ar fi presupus că este foarte neplăcut. Astfel de ipostaze i-au condus și pe anchetatori către așa sentință rarisimă.

Practic, tot ce reclama era un trucaj, în totală opoziție cu realitatea în desfășurare. Am angajat și o echipă de detectivi acreditați MAI pentru a observa întâlnirile dintre noi, întâlniri despre care Angelica spunea, în instanță, ca ar fi fost scandaluri”, spune Călin Geambașu.

”O sentință grea”

După 6 ani în care Călin Geambașu și fiul său, Davin, ar fi trăit într-un asediu pe toate planurile, Angelica Cadar a primit sentința definitivă. Cunoscutul cântăreț mărturisește că nu avea emotii, a crezut în dreptate.

“Răsturnare completă de situație. Cine m-a crezut vinovat, a greșit amarnic lăsându-se condus de preconcepții și stereotipii sociale, semn al unei gândiri subțiri. În schimb, cine și-a păstrat luciditatea, este îmbrățișat.

După ce timp de aproape 6 ani ne-a ținut pe mine și pe copilul meu într-un asediu greu de imaginat (legal, mediatic, familial), Angelica Cadar primește astăzi sentința definitivă privind redeschiderea urmăririi penale pe numele ei pentru cumul de infracțiuni în formă continuată.

O sentință grea, venită în urma unor ani întregi de anchete și cercetări. Lucruri care au subliniat permanent nevinovăția mea în orice cauză cercetată, în pofida atacurilor și acuzelor. Toate s-au dovedit a fi false. Nu aveam emoții”, declară Călin Geambașu.

“Deși este urmărită penal, voi încerca să fiu cât mai tolerant cu Angelica Cadar”

Acum, când mama fiului său este urmărită penal, Călin Geambașu declară ca va fi tolerant cu Angelica Cadar. El speră ca legea să funcționeze ca un element de sprijin în familie și societate.

“Angelica Cadar este acum urmărită penal pentru infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare. Așa se întâmplă după multe alerte false, când vrei să-i faci rău gratuit unui om nevinovat. Ordonanța prim procurorului este fără echivoc și a fost admisă de judecători prin soluție definitivă.

Deși este urmărită penal, voi încerca să fiu cât mai tolerant cu Angelica Cadar, așa cum am fost și până acum. Sper totodată ca legea să funcționeze ca un element de sprijin în familie și societate, proiectând echilibru și echitate. Să nu se efectueze astfel de atacuri asupra unor oameni nevinovați, abuzând de statutul întâmplător de femeie, de bărbat, de mamă, de tată”, spune cunoscutul cântăreț.

“O fi frumos să-ți părăsești copilul în public?”

În 2018, Călin Geambașu a câștigat procesul de custodie a lui Davin. Angelica Cadar trebuia să plătească pensie alimentară. Fosta logodnică a continuat să-l dea în judecată pe artist. Într-un final, Angelica Cadar a fost executată silit pentru plata pensiei alimentare.

“După anii de trucaje la care s-a dedat Angelica Cadar, eu am ajuns parte vătămată, iar ea urmărită penal pentru multiple induceri în eroare și alte capitole din Codul Penal. Fix invers decât cum și-ar fi dorit. O fi frumos să faci cuiva multiple plângeri deși cunoști că ele sunt false? O fi frumos să-ți părăsești copilul în public și apoi să nu te interesezi de el timp îndelungat și nici măcar pensia alimentară să nu i-o plătești cu anii?

O fi frumos să-ți ataci mediatic (pentru bani) omul care ți-a făcut numai bine și ți-a răbdat toate ifosele și geloziile închipuite, după ce te-a scos din sărăcie pe tine și pe neamurile tale? O fi frumos să nu îți ceri iertare nici după ce se vede din toate unghiurile că ai făcut-o fiartă? Un simplu apel fals la 112 se sancționează cu amendă între 2.000 – 4.000 Lei. Al doilea, cu amendă de la 4.000 la 8.000. Cât or costa ani întregi de plângeri, atacuri și procese dovedite a fi false?”, se întreabă, după aflarea sentinței definitive, Călin Geambașu.

Scandalul cu Angelica e pus în cârca părinților lui Călin Geambașu

Călin Geambașu mărturisește că și-a învățat fiul să fie bun, indiferent de situație. El mai spune că a observan o oarecare modificare în bine de când fosta lui logodnică nu mai locuiește cu părinții lui Călin.

“Ca oameni buni, când ne știm nevinovați, trebuie doar să avem răbdare. Atacurile se termină și apoi se face dreptate. Fiului meu, în fața greutăților, i-am dat următorul sfat: fii corect, apără-te mereu cu demnitate și continuă să fii bun, oricât de grea ar fi situația. Bunătatea e gratis. Atât eu, cât și fiul meu, vom continua să o protejăm pe Angi și să ne purtăm frumos cu ea, fiindcă așa e felul nostru. Însă se va face dreptate, fiindcă dreptatea e un lucru bun, nu un lucru rău, iar noi tindem către lucrurile bune.

De când nu mai este sub influența malignă a părinților mei și de când nu mai este ținută de ei în locuința lor, ea are un comportament relativ îmbunătățit. Asta arată încă o dată că, în realitate, nu era nicio problemă între noi, în afară scenetelor ei ostentative că nu o luam de nevastă.

Sau a imixtiunii părinților mei biologici și a intențiilor ei parșive de a obține diferite câștiguri necuvenite. Beneficii materiale,  milă nemeritată prin stârnirea compasiunii necuvenite. Practic un fel de cerșetorie combinată cu înșelăciune” declară în exclusivitate pentru FANATIK, Călin Geambașu.

ADVERTISEMENT