Premier League

Calvarul a luat sfârșit! Florin Andone revine după 256 de zile la Brighton

25.02.2021 | 20:11
Calvarul a luat sfarsit Florin Andone revine dupa 256 de zile la Brighton
ADVERTISEMENT

Vești mari pentru Florin Andone, care a revenit la antrenamentele normale ale lui Brighton după o pauză de 256 de zile, din cauza accidentării suferite anul trecut, când fusese împrumutat în Turcia, la Galatasaray.

Brighton a postat pe rețelele de socializare câteva poze cu atacantul român, dar și Florin Andone și-a anunțat fanii de pe Twitter că s-a întors, spre bucuria suporterilor „pescărușilor”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a revenit la antrenamentele normale ale lui Brighton este de așteptat că Florin Andone să mai petreacă ceva vreme până când va fi introdus din nou în luptă de Graham Potter, antrenorul formației la care evoluează.

Florin Andone revine după 256 de zile

Au trecut 256 de zile din momentul în care Florin Andone suferea o accidentare urâtă într-un meci al lui Galatasaray, dar acum, atacantul român a anunțat că a revenit și deja s-a pregătit normal alături de colegii săi de la Brighton.

ADVERTISEMENT

Ce accidentare a suferit Florin Andone? O ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept, care l-a scos de tot din planurile lui Galatasaray, inclusiv în vederea unui transfer definitiv în vară.

Atacantul român mai are contract la Brighton până în 2023, iar în actualul sezon poate demonstra că merită să evolueze în Premier League și să pună umărul serios pentru a-și ajuta echipa să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Graham Potter abia îl aștepta pe Florin Andone să revină

La finalul anului 2020, Graham Potter a vorbit despre Florin Andone și recunoștea că așteaptă nerăbdător întoarcerea pe teren a românului: „Îl așteptăm la începutul anului viitor.

Muncește mult pentru a se recupera cât mai repede, dar a trecut printr-o operație dificilă și nu poate juca mai devreme de șase luni. Trebuie să avem răbdare cu el pentru a fi siguri că totul va fi bine când se va întoarce”, spunea Graham Potter.

ADVERTISEMENT

Andone a evoluat de-a lungul carierei sale la CD Castellon, Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruña, Brighton și Galatasaray.

  • 27 de ani este vârsta lui Florin Andone
  • 2.800.000 de euro este cota de piață a lui Florin Andone, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT