Life

Calvarul trăit de Maria Dragomiroiu din cauza fostului ei soț, Ion: „Mi-a dat un pumn în cap. S-a oprit liftul între etaje”

Maria Dragomiroiu a povestit prin ce clipe de groază a trecut cu fostul ei soț, Ion, mulțumindu-i lui Dumnezeu că i l-a scos în timp în calea ei pe Bebe Mihu, actualul partener și impresar.
16.03.2022 | 15:51
Calvarul trait de Maria Dragomiroiu din cauza fostului ei sot Ion Mia dat un pumn in cap Sa oprit liftul intre etaje
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a fost victima violenței domestice în căsnicia pe care a avut-o cu Ion, despre care își amintește cu multă amărăciune acum. Interpreta de muzică populară a spus că a suferit foarte mult și a îndurat multe lucruri de dragul celor doi copii.

Maria Dragomiroiu, bătută de fostul ei soț

Ruptura între ea și fostul soț a început în momentul în care folclorista a început să aibă tot mai mare succes în muzică. Fosutl ei partener nu a putut ține pasul cu ea, iar de aici s-au creat tot felul de frustrări în relație.

ADVERTISEMENT

Când fostul soț a bătut-o prima oară, Maria s-a simțit extrem de singură. Fosta ei soacră l-a încurajat pe bărbatul ei să fie violent cu aceasta, lucru care a îngrozit-o și mai tare. Maria a povestit totul cu un nod în gât, în cadrul unui interviu emoționant acordat pentru PRO TV.

„Ruptura a început când nu a putut ține pasul cu mine. Țin mint că mi-a dat un pumn în cap. S-a oprit liftul între etaje. Soacră-mea i-a zis așa: Du-o acasă și omoar-o. Nu și-a dat drumul până n-a plecat cu tot părul. Am făcut un șoc și nu mi-a mai crescut deloc părul într-o parte”, își amintește cu durere Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT

În ciuda calvarului pe care l-a trăit cu Ion, nu vedeta a băgat divorțul, ci fostul ei soț. Cântăreața și-a amintit că ultima oară când a vorbit cu el la telefon a fost în anul 1998. Atunci avea niște pretenții financiare de la ea.

Șantajată de Ion, salvată de fiica ei, Ileana

A șantajat-o spunându-i că dacă nu îl ajută va ieși în presă și o va face de râs. Artista a spus că persoana care a salvat-o a fost Ileana, fata ei, care a vorbit cu maturitate cu tatăl ei, iar de atunci nu a mai sunat niciodată. Între timp, Maria a aflat de la cineva din Canada că fostul ei soț s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

„Tatăl copiilor mei nu le-a dat niciun telefon copiilor de ziua lor, când s-au căsătorit…”, a adăugat artista.

Cât despre relația cu Bebe, aceasta a spus că nu a trăit o dragoste la prima vedere. Cei doi au început să țină unul la altul pe măsură ce au petrecut timp împreună. Cea mai mare dorință a cântăreței este că dacă ar fi să închidă ochii de tot, ar vrea să plece dincolo de mână cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost la mine dragoste la prima vedere. Bebe mi-a spus că el nu vrea alt copil. A avut și el un copil, dar din păcate a murit la vârsta de 26 de ani. A făcut infarct. Ei sunt singurii lui copii (n.r.: Mircea și Ileana). Dacă ar fi să plec, aș pleca împreună cu Bebe”, a încheiat cântăreața.

 

ADVERTISEMENT