Sport

O campioană mondială la gimnastică îşi petrece Revelionul pe patul de spital: ”N-am mâncat nimic, mor de foame”

Fostă campioană mondială la bârnă, gimnasta Ana Porgras a ajuns să fie internată în spital pe finalul anului, dar nu a dezvăluit ce probleme de sănătate are.
30.12.2021 | 10:44
O campioana mondiala la gimnastica isi petrece Revelionul pe patul de spital Nam mancat nimic mor de foame
ADVERTISEMENT

Ajunsă la 28 de ani, sportiva a participat de curând la un show de televiziune alături de alte vedete din țara noastră.

Ea s-a retras la numai doi ani după aurul cucerit la Mondialele de la Rotterdam, în urma unei accidentări serioase, fractură la cotul mâinii stângi.

ADVERTISEMENT

Revelion în spital pentru Ana Porgras, campioana mondială la gimnastică

Fosta campioană la gimnastică, care între timp s-a reprofilat ca manichiuristă, a ajuns pe patul de spital înainte de Crăciun acolo unde își va petrece și trecerea în anul 2022.

Ana Porgras a ținut să facă chiar ea anunțul pe rețelele de socializare, dar nu a precizat natura problemelor medicale și nici durata internării.

ADVERTISEMENT

”Am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot. Nu am mâncat pentru că nu am voie (explicație pentru hateri), nu pentru că nu îmi dau oamenii”, a scris fosta gimnastă pe contul său de Instagram.

campioană mondială gimnastică spital

Sportiva a ajuns să se ocupe de manichiură

După o perioadă extrem de confuză, imediat după retragerea din gimnastică, Ana Porgras, născută la Galați, s-a mutat la Brașov, și-a deschis un salon de manichiură și muncește cot la cot alături de angajatele sale.

ADVERTISEMENT

”Fac tot ce ţine de unghiuţe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă linişteşte.

După ce m-am lăsat, o perioadă am fost pe acolo. Sora mea era deja în Braşov şi veneam în vizită tot timpul. Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Mi se pare cel mai frumos oraş din România”, spunea fosta campioană mondială la bârnă.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras, schimbată cu ajutorul operațiilor estetice

Momentul care a dus la retragerea Anei Porgras a fost o accidentare foarte gravă. ”Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări să o iau iarăși de la cap. Nu mai puteam merge înainte”, declara ea la momentul respectiv.

La 10 ani după a decis să se retragă din gimnastică, sportiva este total schimbată datorită operațiilor estetice.”M-am schimbat, dar sunt foarte mulţumită de modul în care arăt.

Pot să spun doar că sunt aceeaşi fată timidă, doar că viaţa te învaţă să fii mai îndrăzneţ. Pot să zic că cea de acum este adevărata Ana, deşi m-am schimbat inclusiv la nivel psihic”, afirma ea.

ADVERTISEMENT