Sport

Campionii, primele declarații chiar de pe gazon! Ce au spus jucătorii FCSB înainte de a da startul la petrecere!

FCSB este noua campioană a Superligii. Fotbaliștii au sărbătorit alături de fani primul titlu după 9 ani. Ce au declarat aceștia
27.04.2024 | 23:14
Campionii primele declaratii chiar de pe gazon Ce au spus jucatorii FCSB inainte de a da startul la petrecere
FCSB, noua campioană a României! Ce au declarat fotbaliștii campioanei?
ADVERTISEMENT

FCSB a devenit oficial noua campioană a Superligii. Roș-albaștrii au obținut primul titlu după 9 ani, iar jucătorii pot în sfârșit să sărbătorească alături de suporteri.

FCSB, Campiona României!

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Farul din a 7-a etapă a playoff-ului și sunt oficial noii campioni ai Superligii. Jucătorii și suporterii au sărbătorit pe Arena Națională. 30 de mii de oameni au putut vedea bucuria fotbaliștilor lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous. MM Stoica a luat și el parte la celebrare. Acesta a fost surprins în Peluză sărbătorind performanța cu fanii echipei.

ADVERTISEMENT

Eoții mari pentru jucătorii FCSB-ului

Jucătorii de la FCSB au fost vizibil emoționați de realizarea obținută. Aceștia și-au ales cu greu cuvintele. Toți au fost surprinși îmbrățișându-se la finalul meciului.  Este primul titlu pentru toți fotbaliștii de la FCSB, cu excepția lui Chiricheș, Radunovic și Coman.

Lixandru și-a amintit ce făcea acum 9 ani, când FCSB câștiga ultimul campionat. Mijlocașul campioanei a spus că titlul obținut este un vis devenit realitate. Acesta a declarat:

ADVERTISEMENT

“Era și timpul după atâția ani. Ne bucurăm că am putut face fanii fericiți. Acum 9 ani aveam 13 ani. Mă uitam de acasă la televizor cum sărbătoreau pe autocarul deschis. Pentru asta ne-am apucat de fotbal, e un vis devenit realitate”.

Colegul său de la mijlocul terenului, Adrian Șut a avut un discurs similar. Acesta a precizat că pe finalul meciului nu se mai putea concentra, emoțiile fiind prea puternice.

ADVERTISEMENT

“E cel mai frumos vis. Nu ne putem da seama ce am făcut. Pe finalul meciului deja nu mă mai puteam concentra. Am dominat tot campionatul și merităm”.

Cel mai important om al roș-albaștrilor din acest sezon, Florinel Coman a văzut meciul din tribune întrucât a fost accidentat. Atacantul FCSB-ului a transmis că nu a fost ușor să fie departe de teren, însă a avut încredere în colegii săi.

ADVERTISEMENT

“Emoții, dar asta este. Emoții din primul minut. Orice fază ți se pare periculoasă când stai și nu participi. Am avut încredere în băieți. Acum trăiesc prezentul. Mă bucur pentru ce am realizat în această seară. Mă bucur că a venit după 9 ani. Golul lui Băluță a fost cel mai emoționant.”

Octavian Popescu a făcut un meci bun împotriva Farului. Acesta a fost schimbat pe finalul meciului și a mers direct în peluză unde a stat alături de liderul galeriei, Gheorghe Mustață. Atacantul FCSB-ului nu a stat mult la interviu întrucât își dorea să sărbătorească cu colegii săi. Tavi a declarat emoționat: “Nu mai am ce sa spun. Eram amețit de la pauza. Locul 1 venim!“.

ADVERTISEMENT
Tags: