Life

Prințul Louis, deliciul mulțimii la parada de ziua Regelui Charles. Ce a făcut micuțul

Prințul Louis, deliciul mulțimii la parada de ziua Regelui Charles. Acesta a atras toată atenția asupra sa la acest eveniment așa important.
18.06.2023 | 18:36
Printul Louis deliciul multimii la parada de ziua Regelui Charles Ce a facut micutul
Prințul Louis, deliciul mulțimii la parada de ziua Regelui Charles. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Louis, deliciul mulțimii la parada de ziua Regelui Charles. Acesta a furat atenție tuturor celor prezenți la eveniment.

Prințul Louis, deliciul mulțimii la parada de ziua Regelui Charles

Prințul Louis a fost în centrul atenției la paradă. Copilul de cinci ani al prinților de Wales nu a stat locului deloc. Acesta a privit alături de familia sa întregul eveniment.

ADVERTISEMENT

Prințul George a fost fotografiat doar când arăta cu degetul spre avioanele de pe cer. Nu același a fost cazul și pentru fratele său mai mic.

Prințul Louis s-a strâmbat de mai multe ori, s-a ținut de nas și chiar se scărpina în păr, totul spre deliciul celor prezenți. Prințul Louis a făcut și diferite gestul haioase cu mâinile sau cu pumnii.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă a avut loc prima paradă Trooping the Colour a monarhului. La aceasta au participat nepoții regelui, dar și părinții lor.

Cei trei copii ai prințului William cu ducesa Kate au călătorit cu o trăsură până la eveniment, iar cel mic a salutat și mulțimea în drumul lor. Alături de cei trei copii au fost și mama lor, dar și Regina Consoartă Camilla.

ADVERTISEMENT

Prințul Louis este mereu în centrul atenției la evenimente

Prințul Louis face mereu năzbâtii la evenimentele publice la care apare cu familia, lucru adorat de britanici. Acesta a atras atenția asupra lui inclusiv la încoronarea regelui Charles al III-lea.

Prințul Louis nu a putut fi ținut în frâu nici atunci de părinții lui, la cel mai important eveniment din ultimii ani pentru monarhie, după moartea reginei.

ADVERTISEMENT

Plictisit de evenimentul sobru și organizat până în cel mai mic detaliu, Louis a căscat de nenumărate ori și a încercat să-i atragă și atenția surorii sale pentru a se distra.

Acesta a salutat mulțimea în felul său, deloc tipic pentru monarhie, cu ambele sale mâini. Acesta chiar a dispărut de la ceremonie în timpul unei scurte pauze.

ADVERTISEMENT