Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Când anunță UEFA decizia după nebunia de la România – Kosovo 2-0

Horia Ivanovici a anunțat exclusiv la FANATIK când anunță UEFA decizia după momentul de la meciul României cu Kosovo.
15.09.2023 | 14:30
Cand anunta UEFA decizia dupa nebunia de la Romania  Kosovo 20
Horia Ivanovici a anunțat exclusiv la FANATIK când anunță UEFA decizia după momentul de la meciul României cu Kosovo.
ADVERTISEMENT

Din cauza unui mesaj de pe un banner, pe care galeria din peluza României l-a pus, “tricolorii” au fost în pericol să piardă meciul la masa verde cu Kosovo. Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA când anunță UEFA decizia după momentul de pe Arena Națională.

Când anunță UEFA decizia de la România – Kosovo 2-0

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate când anunță UEFA decizia după momentul de la România – Kosovo. Din informațiile gazdei emisiunii, se pare că există șanse foarte mari ca verdictul oficialilor să vină săptămâna următoare. Deci, cei de la UEFA vor lua în calcul tot ceea se s-a întâmplat pe Arena Națională. Cu toate acestea, Horia Ivanovici are încredere în Răzvan Burleanu și că deznodământul va fi în favoarea echipei naționale.

ADVERTISEMENT

“Există posibilitatea ca săptămâna viitoarea să se dea decizia privind echipa națională. Să vedem dacă stadionul va fi suspendat total, parțial, dacă se joacă fără spectatori sau nu. Șanse de peste 80% ca decizia să se dea.

Să sperăm că nu vom rămâne fără suporteri la meciul cu Elveția. Aș înnebuni să pierdem calificarea în ultimul meci cu Elveția, cu stadionul gol. Am intra în istoria fotbalului pentru ceea ce s-ar putea întâmpla.

ADVERTISEMENT

Eu am încredere în Burleanu că e puternic acolo. Nu va putea el să schimbe regulile, dar autoritatea și reputația de om serios va conta foarte mult. Și am încredere că vom juca meciurile, măcar cu jumătate de stadion plin sau cu peluza închisă.”, a spus Horia Ivanovici, din informațiile FANATIK.

Andrei Vochin: “Sper să nu se întâmple acest lucru”

Andrei Vochin are rolul de consilier al lui Răzvan Burleanu, în cadrul FRF. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA, a specificat că Federația se aștepta ca decizia să apară în următoarele 2 săptămâni. Totodată, Vochin speră ca România să nu piardă această calificare, după exemplul altor momente care s-au terminat cu un eșec al echipei naționale.

ADVERTISEMENT

“Și noi ne așteptam ca în maxim 2 săptămâni să vină decizia de la UEFA. Am continua o istorie, în care am pierdut calificări jucând pe teren de nisip, pe 23 August sau în mocirlă, pe Ghencea, cu Norvegia sau Slovenia, la baraj. Sper să nu se întâmple acest lucru.”, a declarat Andrei Vochin.

Cazul România – Kosovo se judecă la UEFA

“Avem 6 capete de acuzare după ce s-a întâmplat acolo. S-a deschis o procedură disciplinară. Mesaje provocatoare, sunt multe dintre ele. Adi Stângaciu intră la luptă acum, meciul s-a continuat dar continuă. Poți să iei două etape de suspendare cu o parte din stadion fără spectatori așa cum am avut la meciul cu Israel.

ADVERTISEMENT

Din aceeași cauză am avut cu Israel două sectoare neocupate, pentru că la meciul cu Israel se putea face sold-out, dacă nu era decizia cu 2000 de locuri libere lăsate ca sancțiuni. Deci pot fi un meci, două meciuri parțial sau închis total stadionul, iar echipa națională nu a terminat această campanie, nici pe departe”, a mai spus Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Rapid player

ADVERTISEMENT