Life

Când ar putea apărea sezonul 2 din Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii. La ce să se aştepte fanii serialului produs de Amazon

Sezonul 1 din Stăpânul Inelelor a întrecut așteptările publicului, motiv pentru care mulți se întreabă când vor putea viziona și cel de-al doilea sezon al serialului.
25.10.2022 | 20:53
Cand ar putea aparea sezonul 2 din Stapanul Inelelor Inelele Puterii La ce sa se astepte fanii serialului produs de Amazon
Când va putea fi vizionat sezonul 2 din serialul Stăpânul Inelelor. Sursă foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Fanii serialului Stăpânul Inelelor vor mai avea de așteptat. Presa de peste hotare scrie că este mult prea devreme pentru a fi înaintată o dată sigură, cert este că producția pentru sezonul 2 din Stăpânul Inelelor a început deja oficial.

Când vom putea viziona Sezonul 2 din Stăpânul Inelelor

Sezonul 1 a durat mai mult decât se așteptau unii, din cauza anumitor factori care nu depind nici măcar de Amazon, dar cu toate astea, este de așteptat ca Stăpânul Inelelor să aibă totuși o continuare.

ADVERTISEMENT

McKay a decis să spulbere toate speculațiile și a declarat pentru THR că producția sezonului 2 din Stăpânul Inelelor, unul dintre cele mai așteptate filme va dura “încă vreo doi ani”.

Având în vedere că producția abia a început, asta înseamnă că nu vom vedea Sezonul 2 din Stăpânul Inelelor decât cel mai devreme în octombrie 2024. Din fericire, până atunci toți fanii pot urmări oricând filmele din ediția extinsă a Stăpânului Inelelor.

ADVERTISEMENT

Articolul publicat de THR prezintă și câteva detalii despre propunerile care au fost respinse fie de moștenirea Tolkien, fie de Amazon.

Se pare că HBO ar fi propus celor de la Tolkien o nouă versiune a celei de-a treia epoci a Pământului de Mijloc. THR notează că fiul lui J.R.R. Tolkien, Christopher, nu a fost prea mulțumit de filme, deci nimic nu a fost suficient pentru a obține contractul.

ADVERTISEMENT

Între timp, Netflix a decis să meargă până la capăt și a propus un univers extins de emisiuni interconectate.

Decizia luată de Amazon

“Au adoptat abordarea Marvel”, a dezvăluit o persoană din interiorul producției pentru THR cu privire la propunerea Netflix, “iar acest lucru a speriat complet conducerea”.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Amazon a câștigat drepturile, compania s-a întâlnit cu o mulțime de regizori. Printre aceștia s-au numărat frații Russo, care au regizat Avengers: Endgame și care, se pare, au prezentat cea de-a treia eră, dar “ca pe o poveste despre Aragorn”.

În cele din urmă, McKay și Payne au convins Amazon cu dragostea lor pentru tot ceea ce înseamnă Tolkien. Și până acum, se pare că Amazon a luat decizia corectă, deși s-ar putea să treacă mulți ani până când vom știi cu siguranță, arată invers.com.

ADVERTISEMENT
Tags: